Presseinvitation: Kom med til rejegilde på Nipsvej i Ribe

Del

Fredag den 19. april kl. 12 markeres en vigtig milepæl for Ribe Boligforening, når byggeriet af 21 nye almene boliger på Nipsvej går ind i næste fase. Pressen inviteres med.

Ribe Boligforening opfører 21 nye almene lejeboliger på Nipsvej i Ribe. Illustration: Graa arkitekter
Ribe Boligforening opfører 21 nye almene lejeboliger på Nipsvej i Ribe. Illustration: Graa arkitekter

”Vi ser i den grad frem til at kunne fejre rejsningen af de nye og attraktive boliger på Nipsvej og glæder os til at markere dagen med samarbejdspartnere og kommende beboere,” siger formand for Ribe Boligforening Nis Peter Heinsen.

På dagen vil der være taler ved borgmester i Esbjerg kommune Jesper Frost Rasmussen, formand for Boligkontoret Danmark Klaus Bentzen, formand for Ribe Boligforening Nis Peter Heinsen samt repræsentanter ved CM Byg, der er hovedentreprenør på projektet. Boligkontoret Danmark er byggeforretningsfører.  

10 boliger bliver til 21  

Oprindeligt lå der 10 boliger på Nipsvej, som Ribe Boligforening undersøgte mulighederne for at renovere. Men efter grundige byggetekniske undersøgelser er man endt med det nuværende projekt, hvor de oprindelige boliger er revet ned, og der opføres 21 helt nye almene lejeboliger.

Boligerne opføres i tæt-lav byggeri i et plan og hver af husene får en teglfacade med mursten i rødlige nuancer og sorte tegltage. Derudover får hver bolig en terrasse på begge sider af huset samt egen carport og skur.  Kvadratmeterne bliver mellem 75-97 m2, der fordeles på to, tre eller fire rum.

Boligerne forventes klar til indflytning november 2024, og der afholdes åbnet hus arrangement senere på året. Rejsegildet er forbeholdt samarbejdspartnere og pressen.

Tid: Fredag den 19. april kl. 12  

Sted: Ved Jacob A Riis Vej i Ribe

Læs mere om byggeriet her.

Kontakter

Heine Krarup Møller
Projketchef vest
Boligkontoret Danmark

Tlf.: 21 41 31 08
Mail: hekm@bdk.dk

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye