Marie Holt Hermansen modtager Nina Bang Prisen 2024.

Del

Danske Skoleelevers forhenværende formand får fornem pris. 

På 100-året for Danmarks første kvindelige minister har udvælgelseskomitéen, med tidligere kulturminister Jytte Hilden i spidsen, valgt at hædre Marie Holt Hermansen, tidligere formand for Danske Skoleelever, med prisen.

Prisen gives til kvinder, der i deres aktive virke har gjort en forskel i samfundet og har vist nye veje frem. Flere fremtrædende kvindelige ledere har modtaget prisen siden Hilden indstiftede den i 1999.

Marie modtager formelt prisen ved en begivenhed i Industriens Hus i dag kl. 16.00.

Kontakter

Om Danske Skoleelever

Danske Skoleelever (DSE) er en partipolitisk uafhængig interesseorganisation for skoleelever i Danmark. Organisationens formål er at skabe 'Det gode skoleliv' gennem en organisation 'Af og for elever'. DSE varetager elevernes interesser over for politikere, presse og interessenter på skoleområdet.

Følg pressemeddelelser fra Danske Skoleelever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Skoleelever

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye