TUI Danmark A/S

TUI lancerer kør-selv-ferie i Europa

Del

Rejseselskabet vil udnytte deres omfattende hotelplatform til at sælge kør-selv-ferie til danskerne. 

Rejseselskabet TUI fortsætter ufortrødent med at udvide deres portefølje af ferieprodukter med det formål at have noget for enhver smag til deres danske gæster. Seneste skud på stammen er kør-selv-ferie, også kaldet bilferie, hvor TUI hovedsageligt vil tiltrække gæster, som foretrækker at tage bilen på ferie fremfor flyet. Det vil de gøre med et stort udbud af hoteller i Europa, konkurrencedygtige priser og en voksende portefølje af valgmuligheder.

”Kør-selv-ferie er enormt populært blandt danskerne. Med vores store portefølje af hoteller i Europa og lancering af bl.a. skiferier, er det lige til højrebenet at gå ind på markedet for kør-selv-ferie. Danskerne vil gerne have mange muligheder at vælge imellem, når de selv kører på ferie, så det vil vi være med til at give dem,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos rejseselskabet TUI.

Det er en stigende interesse for selv at køre på ferie blandt TUI’s gæster, som har fået selskabet til at lancere ferieformen på deres hjemmeside.

”Hos vores egne gæster ser vi en stigende interesse for at bestille hotel på vores hjemmeside og køre selv, ligesom vi modtager flere spørgsmål omkring muligheden,” siger Mikkel Hansen.

Nogle af de lande, TUI har kør-selv-ferie til, er populære bilferiedestinationer som Italien, Frankrig, Tyskland og Østrig. TUI tilbyder lige nu mere end 2.600 hoteller til ti lande i Europa.

Kontakter

Billeder

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye