Ombold

Det Åbne Fynsmesterskab for socialt udsatte mennesker indtager Middelfart

Del

Tirsdag den 16. april omdanner Middelfart Kommune og NGO’en, OMBOLD, pladsen på Gammelhavn til et festligt fodboldmekka, når det åbne Fynsmesterskab for udsatte mennesker løber af stablen. 

Glad OMBOLD-spiller giver thumbs up mellem kampene
Glad OMBOLD-spiller giver thumbs up mellem kampene

Op mod 200 udsatte fodboldspillere sætter den 16. april kursen mod Middelfart, for at nyde en dag en fodboldens tegn og kæmpe om det åbne Fynske mesterskab i gadefodbold.

Fodboldspillerne har mere i bagagen end de fleste. De kæmper nemlig blandt andet med hjemløshed, misbrug og psykisk sårbarhed, men de har også det til fælles, at de nyder at spille fodbold, og fællesskabet der følger med fodbolden, har stor positiv indflydelse på deres liv. Og det er lige præcis derfor, at der den 16. april vil valfarte spillere til Middelfart Kommune fra nær og fjern.

Praktisk info:

Program:

  • Kl. 10.00 – Stævnet sparkes i gang
  • Kl. 13.00 – Showkamp mellem lokalpolitikere og lokale OMBOLD-spillere
  • Kl. 15.30 – Medaljeoverrækkelse

Alle er velkomne til at komme lægge vejen forbi Gammelhavn, overvære det åbne Fynmesterskab i gadefodbold og blive klogere på, hvilken betydning et positivt idrætsfælleskab kan have for mennesker i udsatte positioner.

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte mennesker. Fællesskabet danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, skaber nye venskaber og giver øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger via åbne lokale træninger, stævner og asfaltligaer.

Kontakter

Ombold

NGO’en OMBOLD er med hjemløselandsholdet i spidsen et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte mennesker. Fodboldfællesskabet danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, og gennem fællesskabet skaber spillerne nye venskaber og forøget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner og AsfaltLigaen.

OMBOLD-logo

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

Udsatte skal dyrke mere idræt: OMBOLD vil nå flere udsatte gennem nye idrætsinitiativer15.4.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

OMBOLD har siden 2003 brugt fodbold og det fællesskab, der følger med, til at skabe positive livsforandringer for mennesker i udsatte positioner. Gennem et 3-årigt pilotprojekt, støttet af Den A.P Møllerske Støttefond med 6 millioner kroner, vil OMBOLD overføre erfaringerne fra fodbolden til floorball, badminton og gang/løb, så flere udsatte mennesker kan blive en del af idrætsfællesskaber.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye