Viborg Bibliotekerne

Velkommen til årets børnekunstudstilling i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek

Del

Temaet for dette års udstilling med børnekunst i Gudenåhuset er "Transport - før, nu og i fremtiden" og der er mange fine, sjove og finurlige ting at gå på opdagelse i de næste uger.

Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset
Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset

Mange former for transportmidler er i spil på årets børneudstilling: cykler, biler, busser, tog, fly, kampvogne og skibe og også nogle vi slet ikke kender endnu i form af fx air scooter og andre fremtidsfartøjer samt en tidsmaskine. Desuden sko, som er fantasifuldt dekorerede og jo også er en slags transportmiddel.

Skattejagt
Der er som vanligt rigtig meget at gå på opdagelse i og i år er der lavet en lille skattejagt i udstillingen, som børnene kan fornøje sig med, når de kommer på besøg. 

”Det er en rigtig fin udstilling, hvor man kan mærke, at børnene har været engagerede og gjort sig umage for at skabe sjove og unikke kunstværker”, udtaler Diane Bæk Thomsen, formand for Bjerringbro Kunstforening. Udstillingen er arrangeret i et samarbejde mellem Bjerringbro Kunstforening og Bjerringbro Bibliotek.

Der er bidrag fra lokale børnehavebørn samt sfo- og skolebørn, og udstillingen kan ses til og med lørdag d. 27. april i Bjerringbro Biblioteks betjente åbningstid: mandag, tirsdag og onsdagkl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.

Kontakter

Dagny Vistisen, Viborg Bibliotekerne / Gudenåhuset
dav@viborg.dk, 42262921

Billeder

Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset
Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset
Download
Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset
Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye