Nu åbner den nye hovedbygning i Ryparkens Idrætsanlæg

Del

Tirsdag den 16. april åbner den nye hovedbygning i Ryparkens Idrætsanlæg, og du er inviteret til åbningen. Idrætsanlægget får i de kommende år yderligere store opgraderinger.

Den nye hovedbygning i Ryparkens Idrætsanlæg.
Den nye hovedbygning i Ryparkens Idrætsanlæg. Foto: Københavns Kommune.

Nye omklædningsrum, et køkken og en ny multisal. Det er bare nogle af de faciliteter, som den nye hovedbygning i Ryparkens Idrætsanlæg rummer.

Faciliteterne fordeler sig over mere end 800 kvadratmeter. Og selvom bygningen allerede blev taget i brug i starten af marts, så skal den have en officiel åbning. Det sker tirsdag den 16. april kl. 16, og alle er velkomne.

”Med en ny og indbydende hovedbygning er vi godt på vej til at få et idrætsanlæg, der både er et aktivt og levende sted, og som inspirerer borgerne til at tage del i de aktiviteter, som foreningslivet tilbyder,” siger kultur og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV) og fortsætter:

”Det er vigtigt at investere i bedre idrætsfaciliteter, og i Ryparken har vi afsat midler til en helhedsplan for idrætsanlægget, så området får endnu bedre vilkår for leg og fysisk udfoldelse – og så faciliteterne kan bruges af både bredden og eliten. Jeg glæder mig til at se, hvordan det hele udvikler sig.”

Den nye hovedbygning er blot en af flere, store udviklinger for Ryparkens Idrætsanlæg.
I forbindelse med Budget 23 blev det besluttet, at der skulle udarbejdes en helhedsplan for Ryparkens Idrætsanlæg. Og ved det seneste budget blev der bl.a. afsat midler til planlægning af en ny fægtesal og til overdækning af tennis- og beachvolleybanerne.

Fakta

  • Den nye hovedbygning er 829 m2 og strækker sig over to etager. Bygningen er udstyret med faciliteter som omklædningsrum, et køkken, mødelokaler og en rummelig multisal.
  • Ryparkens Idrætsanlæg har faciliteter til en lang række idrætsgrene bl.a. fodbold, håndbold, tennis, badminton og fægtning. Omkring 70 store og små idrætsforeninger gør brug af faciliteterne.
  • Ved Budget 2024 blev der afsat 5,6 mio. kr. til at afklare mulighederne for den videre udvikling af Ryparkens Idrætsanlæg samt planlægning af en ny fægtesal og overdækning af tennis- og beachvolleybaner.

Fakta: Info om åbningen

  • Hvor: Ryparkens Idrætsanlæg – Lyngbyvej 110, Multisal på 1. sal i den nye hovedbygning.
  • Hvornår: Tirsdag den 16. april kl. 16:00
  • Program:
    • Kl. 16:05: Morten Slaatorn, Idrætsleder i Bispebjerg Fritid og Idræt, byder velkommen.
    • 16:10: Kultur- og Fritidsborgmester Mia Nyegaard taler.
    • 16:20: Alex Heick, formand i Bispebjerg Lokaludvalg, taler.
    • Reception med kaffe, kage og sodavand.
  • Alle er velkomne til at deltage i åbningen.

Kontakter

Pressekontakt Kultur- og Fritidsforvaltningen(modtager ikke SMS)

Tlf:3366 2345

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye