Lisbeth Holsteen Jessen går på pension

Del

Efter 31 års ansættelse i Region Midtjylland – heraf 16 år på Regionshospitalet Horsens - har hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen valgt at gå på pension.  

Lisbeth Holsteen Jessen går på pension.
Lisbeth Holsteen Jessen går på pension. Regionshospitalet Horsens.

Der bliver sat punktum for en lang og flot karriere som hospitalsdirektør, når Lisbeth Holsteen Jessen har sidste arbejdsdag ved udgangen af juni i år.

Lisbeth Holsteen Jessen har de seneste 16 år stået i spidsen for Regionshospitalet Horsens med 1600 ansatte, og som er tæt på at være helt i mål med en gennemgribende modernisering og udbygning.

- Vi kender Lisbeth som en meget dygtig kollega og leder med tydelige værdier. Det har været hendes ledetråd, at god kvalitet, høj patientsikkerhed og tilfredse patienter giver glade medarbejdere og effektiv drift i udviklingen af både hospitalet og Region Midtjylland. Det er derfor også et meget veldrevet akuthospital, som Lisbeth nu forlader. Der skal lyde en stor tak for en engageret og loyal indsats for Region Midtjylland igennem mere end 31 år, siger koncerndirektør Poul Michaelsen.

Lisbeth Holsteen Jessen er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Statskundskab i Aarhus og bestred forskellige lederstillinger i Aarhus Amt, før hun i 1998 blev hospitalsdirektør først på Odder Sygehus og senere, i 2007, på Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter.

- Ved årets udgang fylder jeg 65 år, og jeg vil gerne have mere tid til min familie, mine venner og fritidsinteresser, herunder ikke mindst mere motion, siger Lisbeth Holsteen Jessen om baggrunden for sit valg om at stoppe nu.

Afskeden bliver dog ikke uden vemod.

- Årene på Regionshospitalet Horsens har været fantastiske. Hospitalet er præget af en stærk samarbejdskultur og et fælles fokus på det, vi er her for, nemlig patienterne og bestræbelsen på at gøre det endnu bedre for dem. Jeg vil huske mange ting men allermest menneskene; De dedikerede medarbejdere og ledere og de stærke relationer.

Direktionen vil nu i samarbejde med hospitalets lægefaglige direktør Nils Falk Bjerregaard og sygeplejefaglig direktør Mette Ringtved gå i gang med at forberede opslag og proces for genbesættelse af stillingen som hospitalsdirektør.

Kontakter

Lisbeth Holsteen JessenHospitalsdirektørRegionshospitalet Horsens

Tlf:78 42 50 60

Kontaktoplysninger på medlemmer af regionsrådet

Regionsrådets 41 medlemmer er valgt for 1. januar 2022 til 31. december 2025. Alle har egen side med oplysninger om politikeren.

https://link.rm.dk/Regionsrådetsmedlemmer

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye