Fly PLAY hf

Ny PLAY rekord: Bedste belægningsgrad i en vintermåned

Del

Det islandske flyselskab transporterede 65% flere passagerer i marts 2024 sammenlignet med marts 2023. On-time performance var 94%.

PR-foto: PLAY fortsætter mod nye højder
PR-foto: PLAY fortsætter mod nye højder

Det islandske flyselskab, PLAY, transporterede 142.918 passagerer i marts måned 2024, hvilket er en stigning på 65% sammenlignet med marts sidste år, hvor PLAY transporterede 86.661 passagerer. PLAYs belægningsgrad var i marts 2024 88,1% sammenlignet med 80,6% i marts sidste år. Dette er den højeste belægningsgrad, som PLAY har haft i en vintermåned.

Af de passagerer, der fløj med PLAY i marts 2024, rejste 25,6% fra Island, 36% fløj til Island, og 38,4% var transferpassagerer (VIA). Antallet af passagerer, der flyver til Island, viser, at efterspørgslen efter Island er ved at stige igen efter en nedgang som følge af unøjagtig global nyhedsdækning om den seismiske aktivitet i Island sidste år.

PLAY havde en on-time performance (OTP) på 94% i marts, hvilket er blandt de bedste i luftfartsindustrien.

Efterspørgslen efter PLAYs feriedestinationer har været stor. Alicante, Lissabon, Madrid, Barcelona og Tenerife havde alle en belægningsgrad på omkring 90%. Bydestinationerne i Europa har der også været en stærk efterspørgsel efter. London, Berlin, Paris og København havde en i belægningsgrad på over 90% og Dublin og Amsterdam havde næsten 90%.

To nye destinationer

PLAY annoncerede to nye destinationer i marts, Madeira Island og Marrakech. PLAY vil have sin første flyvning til Marrakech den 17. oktober 2024 og vil efterfølgende have op til to ugentlige flyvninger, på torsdage og søndage. Dette vil være første gang ruteflyvninger drives mellem Island og Afrika, og flyvetiden mellem Island og Marrakech varer lidt over fem timer. Den første flyvning til Madeira vil være den 15. oktober 2024, og PLAY vil efterfølgende have ugentlige flyvninger på tirsdage.

PLAYs administrerende direktør, Einar Örn Ólafsson, siger:

"Vi havde acceptable belægningstal i marts, hvilket skyldtes den tidlige påskeperiode, som mere end opvejede den negative effekt af de seismiske aktiviteter i slutningen af 2023. Sommeren ligger foran os, og vi glæder os til at slå flere rekorder i PLAYs historie. Antallet af passagerer, der rejser med os til Island for at mellemlande og forbinde passagerer, viser, at vi er lykkedes med det enorme arbejde, der er blevet udført for at øge bevidstheden om vores udenlandske markeder, hvor vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser. Jeg er ekstremt stolt af vores team, og vores on-time præstationer i marts viser niveauet af professionalisme, som mine kolleger besidder."

Læs hele PLAYs traffikrapport for marts.

Nøgleord

Kontakter

Mie Kirstine Rommelhoff
Grey Public på vegne af PLAY
mie.rommelhoff@grey.com

Billeder

PLAYs administrende direktør, Einar Örn Ólafsson
PLAYs administrende direktør, Einar Örn Ólafsson
Download

PLAY er et lavprisflyselskab, der flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye