TV 2 Danmark

Så er datoen for datingeventyret klar til dig!

Del

Anden sæson af 'Bachelorette' får premiere tirsdag 7. maj på TV 2 Play og TV 2 Echo.

I den nye sæson af 'Bachelorette' følger vi singlekvinderne Lissa og Sofie, når de dater 17 mænd i naturskønne Sri Lanka. Håbet er at finde kærligheden - og samme håb har de 17 mænd, som er rejst til Sri Lanka for at møde de to kvinder. Er den store og livslange kærlighed at finde i Sri Lanka for de to bachelorettes? Hvem af mændene vinder kvindernes hjerter? Petra Nagel er igen vært på programmet, og hendes håb er, at hun kan sende to nyforelskede par hjem til Danmark, når den allersidste rose er uddelt.
 
Fra 17 - til én?
'Bachelorette' er et realityprogram, hvor de to bachelorettes i 27 episoder tager på eventyrlige dates med de 17 mænd - både på singledates og gruppedates. Hver uge er der roseceremoni, hvor de to bachelorettes tilbyder en rose til de mænd, som de fortsat ønsker at date. Mændene kan takke ja eller nej til kvindernes roser, afhængigt af om de også fortsat ønsker at date dem. Efterhånden bliver feltet af mænd mindre og mindre, og til allersidst står Lissa og Sofie kun tilbage med de mænd, der skal kæmpe om den allersidste rose. 

- Sidste år var første gang, 'Bachelorette' rullede over skærmen. Vi er overvældede over den modtagelse, det fik, og vi glæder os derfor nu til at kunne præsentere endnu en sæson af et af landets mest populære reality- og datingformater. Igen i år leder to modige kvinder efter kærligheden, og jeg kan allerede love, at der bliver både spænding, underholdning og overraskende øjeblikke undervejs, siger underholdningsredaktør hos TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

De 17 mænd
Mens mændene kæmper om kvindernes opmærksomhed, skal de bo sammen og leve side om side. De bliver både bedste venner, tætteste allierede og største konkurrenter. En balance, der ikke altid er lige harmonisk. De kommer til at dele både glæder og sorger, når de i et intenst forløb lærer både sig selv og de to kvinder bedre at kende. For jagten på kærligheden bliver langtfra nem, og den kræver mere af både mændene og kvinderne, end de selv aner.

'Bachelorette'-deltagerne (de 17 mænd) bliver afsløret senere.

De to bachelorettes - læs mere her

Lissa Paustian er 29 år, journaliststuderende og en rigtig københavner. Hun er født og opvokset i hovedstaden og bor til dagligt på Nørrebro sammen med sin hund. Lissa er en kreativ sjæl, som brænder for de ting, hun beskæftiger sig med. Hun er ikke bange for at begive sig ud på ukendt territorium, også selvom det kan være en anelse grænseoverskridende. Faktisk er det sådan, hun bedst kan lide det. Lissa er en romantiker og er mere end klar til at finde manden, hun skal dele sit liv og sin hverdag med.

Sofie Martinusen er 27 år og bor i Aalborg, hvor hun til dagligt læser International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet. Sofie er et udpræget familiemenneske og en rigtig energibombe med et stort og varmt hjerte. Hun elsker at grine og leder efter en kæreste, der kan være 'hendes bedste ven'. Sofie elsker at dyrke sport og at fordybe sig i kreative ting i sin fritid. Hun har dog sjældent en hobby særligt længe, før hun keder sig lidt og hopper videre til det næste spændende projekt.

Nøgleord

Kontakter

Sascha MeinechePR-konsulentTV 2 Kommunikation

Underholdning

same@tv2.dk

Billeder

Anden sæson af 'Bachelorette' har premiere tirsdag 7. maj på TV 2 Play og TV 2 Echo (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Anden sæson af 'Bachelorette' har premiere tirsdag 7. maj på TV 2 Play og TV 2 Echo (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Download
Sofie Martinusen (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Sofie Martinusen (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Download
Lissa Paustian (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Lissa Paustian (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Download
Tv-vært Petra Nagel, portrætfoto, fra anden sæson af 'Bachelorette'.
Petra Nagel er vært på realityserien 'Bachelorette' (Foto: Lotta Lemche/TV 2).
Download

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye