Team Danmark

Presseinvitation: Kokkelandsholdet og de danske OL-atleter mødes

Del

Den 15. april mødes kokkelandsholdet og de danske OL-atelter i Odense. I den forbindelse inviterer Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF) pressen til at være med. 

Team Danmark og DIF har indgået et samarbejde med Dansk Gastronomisk Union, så det danske kokkelandshold drager med OL-holdet til OL i Frankrig, for at stå for kost og forplejning under legene.

Tidspunkt: D. 15. april 2024, kl. 12.00-14.00

Adresse: Cookery, C.F: Tietgens Boulevard 28, 5220 Odense SØ

Programmet starter kl. 12.00, men mellem 12.10-13.00 vil der være mulighed for interview med kokke, atelter og andre aktører.

Til arrangementet kan I møde cykelrytter Rasmus Lund, kajakroerne Emma Aastrand Jørgensen og Magnus Sibbersen, repræsentanter fra kokkelandsholdet og Team Danmarks ernæringsfysiologer. 

Kontakter

Om Team Danmark

TEAM DANMARK ARBEJDER FOR AT GIVE DANSKE ATLETER BEDST MULIGE RAMMER OG VILKÅR FOR, AT DE KAN UDLEVE DERES POTENTIALE OG PRÆSTERE PÅ HØJESTE INTERNATIONALE NIVEAU.

VI OPTIMERER HELE VEJEN RUNDT OM ATLETEN - BÅDE PÅ OG UDEN FOR BANEN.

Følg pressemeddelelser fra Team Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Team Danmark

Overvældende interesse for konference om spiseforstyrrelser i elitesport11.3.2024 09:59:52 CET | Pressemeddelelse

Spiseforstyrrelser i dansk idræt har gennem de seneste år været et vigtigt fokusområde for Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Nu er de to organisationer gået sammen med behandlingsstedet Askovhus om en konference, der skal give viden og redskaber til talent- og elitetrænere, så de er i stand til at forebygge spiseforstyrrelser hos atleterne. Konferencen afholdes den 12. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye