Emirates

Flyv med Emirates til storslåede Dubai denne sommer

Del

Hvor skal sommerferien gå hen i år? Dubai byder lige nu på gode hoteltilbud og rabatter, der gør den storslåede metropol til en spændende mulighed for de fleste. Læs med her og bliv inspireret til sommerferien.

Flyv direkte med Emirates til Dubai denne sommer, eller tag en mellemlanding på vej til eller fra din endelige destination, og nyd en uforglemmelig ferie i en virkelig international metropol fyldt med oplevelser for enhver smag. Sommerperioden byder på flere fantastiske rabatmuligheder, der giver dig mulighed for at opleve mere for mindre.

Der er masser af kulturelle og gastronomiske højdepunkter at udforske, og udover dette er der selvfølgelig alle de andre spændende oplevelser: vandlande, endeløse strande, shopping og meget mere - Dubai har alt, hvad hjertet begærer!

Eventyr for hele familien

Dubai er det oplagte feriemål for familier med en populær blanding af spændende attraktioner, verdensklasseunderholdning og familievenlige faciliteter. Byen er forbundet af en effektiv metro, der gør det let for hele familien at komme fra A til B på en tryg og ligetil måde. Og når dagen går på hæld, er der masser af spisesteder i alle prisklasser, så den opsparede sult kan blive stillet inden familien rammer hotellet og den velfortjente nattesøvn.

 • Aquaventure Waterpark: Forkæl familien med en 'cool' dag i verdens største vandpark – det perfekte sted at køle af i sommervarmen. Med utallige fantastiske oplevelser og et væld af spændende rutsjebaner og andre våde fornøjelser – og med mere end en kilometer privat strand, er I garanteret en sjov dag for alle.
 • Dubai Summer Surprises: Denne sommer, fra den 28. juni til den 1. september, vender Dubais shopping- og underholdningsfestival tilbage med et væld af fantastiske tilbud. Fra daglige tilbud på topdesignermærker til rabatter på nogle af byens største attraktioner, hoteltilbud, præmieudtrækninger og liveoptrædener – den 65 dage lange festival lover en sommer fyldt med oplevelser.
 • IMG Worlds of Adventure: Fra hårrejsende rutsjebaner til medrivende temazoner med elskede karakterer fra film og spil, er IMG Worlds of Adventure Dubais største indendørs temapark og det ultimative sted at tilbringe dagen med familien. Parken byder på en perfekt blanding af spænding og eventyr og er en uforglemmelig sommeroplevelse.

null

Dubai for den solo-rejsende

Foretrækker du at rejse alene, byder Dubai på en eklektisk blanding af pulserende kultur, imponerende arkitektur og uendelige eventyrmuligheder, som du kan nyde i dit helt eget tempo. Fra de livlige souks til den futuristiske arkitektur.

 • Museum of the Future: Som solo-rejsende byder Museum of the Future i Dubai på en unik mulighed for at fordybe sig i videnskabens, bæredygtighedens og menneskehedens fremgang fordelt på syv etager med medrivende installationer og interaktive udstillinger. Bygningen i sig selv er en seværdighed - både indvendigt og udvendigt.
 • Nikki Beach: Hvis dagen har været fuld af kultur og arkitektur, så kan man nok lade sig friste af lidt sommerfestivitas på en af verdens mest berømte beach clubs. Beliggende på Pearl Jumeira med betagende kystudsigt byder Nikki Beach på en livlig stemning og et imponerende poolområde – perfekt til afslapning om dagen og fest om aftenen.
null

Romantisk ferie for to

Med sin betagende skyline og mad i verdensklasse er der masser at tale om og opleve i tosomhed i Dubai - morgen, middag og aften. Hoteller i den absolutte topklasse, spa-oplevelser, strande og en natur, der vil overraske de fleste!

 • Dubai Fountain: I den kunstige sø foran Burj Khalifa, finder du Dubai Fountain, et gigantisk springvand, som er en af byens mest ikoniske attraktioner. Der er 'show' flere gange om dagen, men det hele er mest betagende om aftenen med lys på. Vandet skydes op i næsten 300 meters højde, illumineres med lys og projektioner, synkront med musik. Det er et imponerende syn - og lyden, når de mange tons vand skydes i vejret, er ret overraskende. Man kan sejle på den kunstige sø, og der er hyggelige restauranter langs søens promenade.
 • Timeless Spa, Al Maha, et Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai: 50 minutters kørsel uden for Dubai, lige midt i hjertet af Dubais ørken-naturreservat kan man glemme alt om travlhed, himmelstræbende arkitektur og vandrutsjebaner. Her gælder det holistiske behandlinger inspireret af Mellemøstlige traditioner og afslapning i den temperaturstyrede pool med udsigt til ørkenreservatets fredede dyreliv, herunder de majestætiske oryxer og gazeller.
 • Gilt: Efter en dag fyldt med oplevelser i Dubai, er der sikkert brug for at slappe af i luksuriøse og stilfulde omgivelser - og det sted kunne sagtens være den verdensberømte Gilt bar i Burj Al Arab Jumeirah. En gastro-bar med forrygende udsigt hvor uforlignelig atmosfære og smagfuld luksus er standard.
 • Riviera af Jean Imbert: Spis sydfransk i Dubai med en menu af overraskende og innovative middelhavsretter. Restauranten har udsigt over Marasi Bay Marina og er et solidt bud på en romantisk aften.
null

Dubai for første gang

Det første besøg i Dubai om sommeren er noget af en oplevelse takket være byens miks af kultur, eventyr og livlige stemning. Det er nemt og sikkert at komme omkring, og byen er fyldt med oplevelser af alle slags tilsat gæstfrihed og service i verdensklasse.

 • At the Top: Burj Khalifa rager på alle måder op i Dubais skyline og verdens højeste hus er et indiskutabelt must-see. I 555 meters højde byder At the Top på en uforlignelig udsigt over Dubai, der breder sig ud under den tårnhøje bygning. Man skal simpelthen se det for at forstå, hvor vild en oplevelse det er.
 • Dubai Mall: Når du har besøgt verdens højeste hus, kan du lige snuppe en anden rekord også: i Downtown Dubai, tæt på Burj Khalifa, ligger verdens største shopping-, underholdnings- og fritidsdestination, Dubai Mall. Her er mere end 1.200 detailforretninger inklusiv to stormagasiner – Galeries Lafayette og Bloomingdale's. Dubai Mall er en shoppingoplevelse uden lige, der mikser highstreet med ultimativ luksus. Det enorme shoppingcenter inkluderer Dubai Aquarium & Underwater Zoo, Dubai Ice Rink, Dubai Mall Vandfaldene og The Dubai Fountain.
 • Tapasake – På toppen af hotellet The Link, finder du Tapasake, en af Dubais mest eksklusive pool-clubs med restaurant - et stilsikkert sted at 'prøvesmage' Dubais luksus. Restauranten serverer en spændende blanding af japansk-peruviansk (Nikkei) cuisine, der roses af anmelderne for at være særdeles innovativt. Restauranten praler også af UAE's længste infinitypool og fantastiske udsigt over Downtown Dubai.
null
jeshootscom

For kulturturisten

Der er masser af spændende, indendørs kulturtilbud at nyde i Dubai hele sommeren. Operaen, der i øvrigt er tegnet af den danske arkitekt Janus Rostock, ligger i Dubai Downtown. Desuden kan man besøge en filial af verdens største kunstmuseum, Le Louvre, i Abu Dhabi, som kan nås på en dagsudflugt.

 • Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum Center for Kulturel Forståelse (SMCCU): Besøg et smukt restaureret vindtårn i det historiske Al Fahidi-kvarter og nyd et autentisk måltid i selskab med lokale værter, samtidig med at du bliver klogere på Dubais kultur og skikke. Under mottoet "Åbne Døre, Åbne Sind" er alle spørgsmål velkomne og vil blive besvaret.
 • Trèsind: Som dansker kan man godt være lidt forvænt med hensyn til gourmetrestauranter, men Dubai er absolut på niveau. To-stjernede Trèsind byder fx på en moderne tilgang til traditionelle indiske retter. Restauranten skubber i høj grad til grænserne for spiseoplevelsen og har velfortjent sikret sig en plads i MICHELIN Guiden Dubai 2023.
 • Dubai Opera: Er klassisk opera ikke lige det, du går efter, så er der heldigvis rigtig meget andet at opleve i Dubai Opera. Den bådlignende bygning er et verdensklassecenter for scenekunst og har en evne til at transformere sig fra et traditionelt teater til en koncertsal og endda til et fladt gulv uden sæder. Dubai Opera er i øvrigt tegnet af den danske arkitekt Janus Rostock.
 • Louvre Abu Dhabi: Kun en kort køretur fra Dubai står Louvre Abu Dhabi som det første internationale museum opført i den arabiske verden. Med sin fantastiske arkitektur, skabt af Jean Nouvel, manden bag DRs Koncerthuset, og selvfølgelig samlingen af kunstværker fra hele verden, er museet absolut et vigtigt punkt på enhver kulturturists bucketliste!
null
null

Oplev endnu mere af Dubai med Emirates

Med Emirates er der noget ekstra for alle rejsende, der besøger Dubai, især i sommerperioden.

 • My Emirates Pass: Flyver du til eller via Dubai, skal du blot vise dit boardingkort og gyldig billed-id hos hundredvis af butikker, seværdigheder, oplevelser og spisesteder for at opnå særlige rabatter i hele Dubai og UAE.
 • Skywards Partners: Medlemmer af Emirates’ prisvindende loyalitetsprogram, Skywards, kan optjene Miles på daglige udgifter i butikker i UAE under deres ophold og indløse disse Miles til præmiebilletter, opgraderinger samt billetter til koncerter og sportsbegivenheder.

Find mere information om at rejse med Emirates her emirates.com.

Billetter kan købes på emirates.com, på Emirates' salgskontorer, via rejsebureauer eller gennem online rejsebureauer.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye