Nimesh Patel annoncerer Fast & Loose Tour, hvor han besøger Hotel Cecil 16. juni 2024

Del

Nimesh Patel er en komiker og Emmy-nomineret forfatter, der med årene er steget i graderne til nogle af comedyens største scener ved hjælp af sine urokkelige jokes og banebrydende brug af teknologi. Han fik sit første job efter at Chris Rock så ham optræde og hyrede ham direkte til at skrive til Academy Awards i 2016 og turnere med ham.

Siden da har Patel skrevet til "Saturday Night Live", "A Little Late with Lilly Singh", ’’The White House Correspondents Dinner’’ og var producent for "Full Frontal with Samantha Bee". I løbet af de sidste 2 år har Nimesh selv udgivet tre stand-up specials, hvilket har banet vejen for at han gik fra at optræde på udsolgte comedy-klubber til nu at stå i de store teatre.

Nimesh optrådte senest i The Tonight Show med Jimmy Fallon, og før det debuterede han i Late Night med Seth Meyers. Hans selvudgivne specials "Jokes To Get You Through Quarantine", "Thank You, China" og "Lucky Lefty" har fået millioner af visninger.

Oplev den talentfulde komiker på Hotel Cecil 16. juni 2024.

Billetpriser: 245 kr. + gebyr

Billetsalget starter tirsdag 9. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye