TV 2 Danmark

Elvira Pitzner fortæller sin historie om mareridtet i Dubai på TV 2 Play og Echo

Del

Igennem fire nye programmer fortæller Elvira Pitzner og resten af diamantfamilien for første gang deres personlige historie om, hvad der skete før, under og efter Elviras tilbageholdelse i Dubai. ’Diamantfamilien - fanget i Dubai’ får premiere på TV 2 Play og TV 2 Echo torsdag 11. april.

Elvira Pitzner på en strand i Dubai under sin tilbageholdelse i landet.
Hør Elvira Pitzner fortælle sin personlige historie om tilbageholdelsen i Dubai i 'Diamantfamilien - fanget i Dubai'. (Foto: Pineapple Entertainment/TV 2)

30. november 2023 bliver Elvira Pitzner anholdt i Dubai, og det bliver starten på tre kaotiske og angstfulde måneder i hendes og familiens liv.

Egentlig var Elvira vendt hjem til Danmark for at starte på en frisk til glæde for både mor Katerina og Elviras søstre, som for alvor kunne begynde at kende den gode, gamle Elvira igen. Men på en ferie til Dubai i efteråret 2023 bliver Elvira pludselig anholdt. Efter tre dage i en fællesarrest, med kun sparsom kontakt til omverdenen, bliver hun løsladt, men får frataget sit pas og kan ikke forlade landet.

- Det her har været de længste måneder i mit liv. De ensomme timer, jeg har haft - dag og nat. Hvor jeg bare vidste, at jeg muligvis gik den værste tid i mit liv i møde, fortæller Elvira Pitzner om de tre måneder, hvor hun var tvunget til at opholde sig i Dubai og kun kunne frygte det værste, herunder tre års fængsel til afsoning i Emiraterne.

Uvisheden

Imens er resten af familien spredt for alle vinde. Katerina er netop flyttet til Italien. Thalia er i Tyskland, mens Ophelia fra den ene dag til den anden er på standby i København, hvor hun passer Elviras hunde.

Ingen af dem ved, hvad der skal ske med Elvira, eller hvornår de vil se hende igen.

- Der er meget på spil i de nye afsnit, der primært udspiller sig i december og januar, hvor familien endnu ikke ved, hvordan det vil ende. Og tonen er mørkere, end vi er vant til, når vi møder diamantfamilien. Vi får lov at komme helt tæt på, hvordan man agerer i en krise som familie, som hovedperson, som mor og som søster, fortæller TV 2-redaktør Thomas Strøbech.

Redaktionen bag ’Diamantfamilien’, Pineapple Entertainment, tog til Dubai i forbindelse med tilbageholdelsen og mødtes her flere gange med Elvira Pitzner, mens de ligeledes fulgte resten af familien i henholdsvis Italien, Tyskland og Danmark.

- Igennem syv sæsoner har vi fulgt diamantfamiliens op- og nedture, og da Elvira først bliver fængslet og sidenhen tilbageholdt i Dubai, var vi allerede i gang med sæson otte. Sagen endte med at få et omfang, der påvirkede hele familien på hver sin måde, og det gør det svært at komme udenom som en væsentlig del af det fortløbende portræt af Pitzner-kvinderne, siger Thomas Strøbech.

Hør Elviras egen fortælling om, hvad der skete i Dubai og følg Katerina og resten af familiens kamp for at få Elvira hjem i fire afsnit af 'Diamantfamilien - fanget i Dubai', der får premiere på TV 2 Play og Echo torsdag 11. april.

Nøgleord

Kontakter

Charlotte Amtrup KjærPR-konsulent

TV 2 Play og events

camk@tv2.dk

Sørine Bang-MøllerTekstforfatter

Fiktion og underholdning

sobm@tv2.dk

Billeder

Elvira Pitzner på en strand i Dubai under sin tilbageholdelse i landet.
Hør Elvira Pitzner fortælle sin personlige historie om tilbageholdelsen i Dubai i 'Diamantfamilien - fanget i Dubai'. (Foto: Pineapple Entertainment/TV 2)
Download

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye