Andelskassen i Varde opruster med ung, stærk profil

Del

Natascha Vig er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Varde. Hun har stort fokus på at skabe gode relationer med kunderne.

Natascha Vig er startet som kunderådgiver i Andelskassen i Varde
Natascha Vig er startet som kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Natascha Vig er allerede et kendt ansigt i Andelskassen. Hun har nemlig arbejdet de sidste 3,5 år i Andelskassens supportcenter. Nu har hun skiftet skrivebordet i Nordenskov ud med et i rådgivningscentret i Varde. Her kommer hun tættere på kunderne, hvilket er noget af det, hun virkelig ser frem til.

”Det er vigtigt for mig at have en god relation til mine kunder, for det er en stor tillidserklæring at blive rådgivet af andre om sin økonomi. Jo bedre jeg kender kunderne, jo bedre kan jeg hjælpe dem, når jeg ved, hvad der er vigtigt for dem, og jeg synes, det er spændende at følge dem i de livsfaser, de kommer igennem,” siger Natascha.

Natascha har arbejdet tre år som kunderådgiver i Nykredit, inden hun skiftede til Andelskassen. I supportcentret udarbejdede hun dokumenter til blandt andet tinglysning og lån. Nu glæder hun sig over at være blevet en del af holdet i Varde, hvor hun får nye udfordringer og dialog med kunderne.

”Der er så mange muligheder inden for fx bolig med fastforrentet lån, variabelt lån, prioritetslån osv., og det kan gøre en stor forskel for kundernes økonomi, hvilken type de vælger. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre, og det ser jeg frem til at rådgive om. Jeg er meget løsningsorienteret og finder som regel en vej,” fortæller Natascha.

Natascha bor i Esbjerg med sin kæreste og deres to børn på 4 og 3 år og bonusbarn på 10 år. Siden barnsben har håndbold været Nataschas store interesse, og hun spiller i serie 1. Når hun ikke er i håndboldhallen, er hun aktiv sammen med familien og går til håndbold med den mindste og svømning med den ældste.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye