Vestjysk Bank A/S

Vestjysk Bank ansætter lokal profil som filialdirektør

Del

Fremover er det 41-årige Kristina Rolund Lykke, der skal stå i spidsen for Vestjysk Banks filial i hjertet af Esbjerg. Hun har over 20 års erfaring i den finansielle sektor og kommer fra en stilling som erhvervspartner i Jyske Bank i Esbjerg.

Filialdirektør i Esbjerg Kristina Rolund Lykke
Filialdirektør i Esbjerg Kristina Rolund Lykke

Kristina Rolund Lykke er Esbjergenser med stort E. Hun er født og opvokset i byen og har et indgående kendskab til området og dets blomstrende erhvervsliv. Hun har altid arbejdet lokalt og startede sin karriere i Sydbank, hvor hun var ansat i 16 år - først som privatrådgiver og efterfølgende 10 år som erhvervsrådgiver. De seneste otte år har hun været erhvervspartner i Jyske Bank og har primært rådgivet internationale virksomheder.  

Nu ser hun frem til at bringe sit lokale kendskab i spil som filialdirektør i Vestjysk Bank.

- Esbjerg er en fantastisk by med mange muligheder. De seneste årtier er der sket en utrolig spændende udvikling, både på havnen og generelt i vores lokale erhvervsliv. Det betyder, at byen vækster og som helhed er inde i en positiv udvikling. Det glæder jeg mig til at støtte op om sammen med Vestjysk Bank, fortæller Kristina og fortsætter:

- Vi er et stærkt team på 23 medarbejdere, som arbejder med henholdsvis privatkunder og erhvervskunder. Vestjysk Bank har en solid position i Esbjerg, som jeg ser frem til at styrke yderligere sammen med min dygtige kollegaer.

Privat bor Kristina i Esbjerg midtby sammen med sin mand Michael og deres tre børn; Karoline på 17 år, Oliver på 14 år og Emma på 11 år. 

Kontakter

Om Vestjysk Bank A/S

Vestjysk Bank er blandt de 10 største pengeinstitutter i Danmark. Banken har 25 filialer i Øst-, Midt- og Vestjylland, og hovedsædet ligger i Herning.

Vores ambition er at være Danmarks stærkeste lokalbank. Vi engagerer os aktivt i de lokalsamfund, vi er en del af og har fokus på at skabe en tæt relation til kunderne gennem nærværende og personlig rådgivning. Det er vores udgangspunkt for at skabe mest mulig værdi for både kunderne og banken.

Følg pressemeddelelser fra Vestjysk Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vestjysk Bank A/S

Ny filialdirektør i Vestjysk Bank i Randers29.11.2023 11:20:49 CET | Pressemeddelelse

Vestjysk Bank har netop udnævnt 37-årige Christina Mørch Koue som ny filialdirektør for bankens filial i Randers. Christina kender allerede både filialen og kollegerne særdeles godt, da hun har været ansat som privatkundechef siden 2017. Samtidig kommer hun selv fra Randers og glæder sig til at bringe sit lokalkendskab endnu mere i spil som filialdirektør. - Randers er en fantastisk by i udvikling, som er godt i gang med at løfte byens image og sætte fokus på de mange gode kvaliteter og tiltag, byen tilbyder. Det er dejligt at opleve som randrusianer, og sammen med mine gode kolleger vil jeg gerne bidrage ved at formidle det gode budskab via vores lokale engagement, netværk og relationer, fortæller Christina Mørch Koue. Privat er hun gift med Morten og bor i Hornbæk i udkanten af Randers. Parret har tre børn på 11 år, 7 år og 4 år, som går meget op i fodbold, og Christina bruger derfor en stor del af fritiden på at følge med fra sidelinjen. Derudover dyrker hun pilates og nyder friske

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye