Sasha ApS

Det sker i Odense fredag d. 5. april: Odenseansk innovation kan stoppe billedmisbrug og identitetstyveri på nettet, hvor milliarder af billeder deles dagligt

Del

Sasha ApS, der har arbejdet under radaren i flere år for at løse det komplekse problem, er nu klar til at løfte sløret for deres teknologiske fremskridt og potentiale på FN’s Internationale Dag for Samvittighed fredag d. 5. april fra kl. 15. I en tid, hvor diskussionerne ofte fokuserer på problemerne ved digitale platforme, er det på tide at sætte fokus på proaktive løsninger.

Grafisk billede i lilla nuancer med overskriften 'En fremtid uden billedmisbrug', et logo med et skjold og navnet 'SASHA'

Eftermiddagen byder bl.a. på en keynote med serieiværksætter og founder, Thomas Eriksson. Stærkt efterfulgt af en keynote fra Mia Landsem, Etisk hacker og Cybersikkerhedsekspert fra Norge, som vil belyse alvoren af digital billedmisbrug samt uddybe, hvordan billeder spredes online.

Mia deltager desuden i en paneldebat med læge Christian Bøving, hvis historie for nylig blev fremhævet i medier som BBC News og Times for at skabe opmærksomhed omkring romance-scamming og digital identitetstyveri. Derudover vil en advokat give indblik i juraen på området, herunder bl.a. DSA (EU) som netop håndhæver, at tech-giganter skal bruge de værktøjer, der foreligger for bl.a. at beskytte deres brugere. 

Sasha ApS inviterer journalister, medieorganisationer og andre interessenter til at deltage i begivenheden for at lære mere om Sasha's teknologi og bidrage til vigtige samtaler om digital sikkerhed for både os og vores unge. 

Efter programmet vil teamet og paneldeltagerne være til rådighed for spørgsmål, og deltagere vil desuden få mulighed for at teste teknologien sammen med team Sasha. Først på aftenen 

Spørgsmål og tilmelding henvises til Lotte og Cecilie.

Se også vedhæftet invitation med praktiske detaljer og program

Nøgleord

Kontakter

Vedhæftede filer

Om Sasha

Det danske tech startup, Sasha ApS (Safe Share) blev grundlagt i 2020 med målet om at løfte bevisbyrden for ofre for online billedmisbrug og identitetstyveri. Teknologien kan påvise ejerskab og holde den originale lækker ansvarlig, og har desuden potentiale til at stoppe billedmisbruget før det sker med strategiske partnerskaber. 

Følg pressemeddelelser fra Sasha ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sasha ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye