Billund Kommune

8 priser og 124 hædersbevisninger blev uddelt til årets Sports- og Kulturgalla

Del

Stemningen var helt i top hos de over 400 gæster, da Billund Kommunes idrætsudøvere, kulturaktører, talenter, trænere og hold blev hyldet til årets Sports- og Kulturgalla, som løb af stablen i MAGION.

Der var god stemning og topunderholdning, da over 400 mennesker var samlet i MAGION til Sports- og Kulturgalla 2024
Der var god stemning og topunderholdning, da over 400 mennesker var samlet i MAGION til Sports- og Kulturgalla 2024 Billund Kommune

Der var både rørte, glade og overraskede prismodtagere på scenen og på skærmen, da der i bedste awardstil blev sendt videohilsner fra et par af vinderne, som desværre ikke havde mulighed for selv at modtage prisen på scenen.  

Prismodtagerne fik overrakt priserne og hædersbevisningerne af borgmester Stephanie Storbank, udvalgsformand Simon Nicolajsen Jørgensen og formanden for Kultur- og Fritidsrådet Anette Grønholt Andersen, der uddelte årets nye pris: Årets Skulderklap.

 • Foreningslivet udgør både hjertet og sjælen i vores kommune. Det er her, vi lærer om teamwork og sætter mål, mens vi skaber minder og varige venskaber. Derfor var det en fornøjelse, at vi i aften kunne hylde det fællesskab og engagement, som foreningslivet repræsenterer ved at være selve limen, der binder vores lokalsamfund sammen og gør det levende. Sports- og Kulturgallaen er en manifestation af denne lim, hvor vi samles for at fejre fællesskab og bedrifter. Og der skal lyde et stort tillykke til alle prisvindere og til modtagerne af hædersbevisninger,” siger borgmester Stephanie Storbank.

Prisvinderne ved årets Sports- og Kulturgalla er:

Årets Hold 2023: De Frivillige fra Centralen, Unge- og Kulturhuset

Med stort gåpåmod har de frivillige fra Centralen kastet sig ud i at alt fra booking, foto, lys og lyd, fundraising og afvikling. De frivillige arbejder målrettet på at give publikum i salen og musikerne på scenen en god og smilende service.

Centralens Frivillige er et ungt hold, der er tændte på musikken og på at få "noget til at ske" i Grindsted. Arbejdet med at etablere et spillested i Unge- og kulturhuset kunne aldrig ske uden dem, deres iderigdom, energi og store glæde ved at være frivillige.

De fleste er blevet en del af uddannelsesprojektet ’Ravage’ i samarbejde med Ungeværket Vejle og Jelling Musikfestival.

De frivillige har også skabt en LGBT+ netværk, hvor unge kan mødes og bare være dem selv.

De skaber derfor rum for udvikling og kreativitet, god energi, plads til forskellighed, god stemning og meget mere.

De giver service i topklasse til både etablerede og helt nye up-coming kunstnere.

Årets leder/træner 2023: Trine Lykke Steffens Jeppesen – Hejnsvig IF, Gymnastik

Trine Jeppesen har i over 10 år været primusmotor for hele gymnastikafdelingen i Hejnsvig IF. Udover at hun er instruktør på hele 3 børnehold hver uge, har hun også voksenhold to gange om ugen. Alle hverdage bruges i hallen i Hejnsvig.

Trine står for at koordinere alt det nødvendige i at drive en gymnastikforening, og hun står med mad, hygge og forkælelse til de frivillige instruktører flere gange om året.

Hun giver byens børn mulighed for at udfolde sig fysisk i gymnastikkens tegn og opleve det sammenhold og fællesskab, som det giver at lave gymnastik.

Et lille lokalsamfund er afhængig af ildsjæle som Trine, der er med til at styrke fællesskabet, og gøre det attraktivt at bosætte sig som børnefamilie i et lille lokalsamfund.

Årets Idrætspris 2023: Johan Hogrefe Fredmar - Taekwondo

19-årige Johan Fredmar fra Hejnsvig har igen i år har haft et fantastisk sportsår med endnu flere præstationer end tidligere i disciplinen ”Freestyle Taekwondo”.

Johan kæmper som individuel atlet, som par og som team. I 2023 er præstationerne blevet til 3 x danmarksmester samt guldmedaljer i flere internationale stævner, herunder 2 x Nordisk Mesterskab, French Open, Fight X og Croatia Open. Derudover er det også blevet til podiepladser ved EM og German Open.

Han har sort bælte med 3. rang, 18 medaljer og optaget på landsholdet – det har været et begivenhedsrigt 2023 for 19-årige Johan Fredmar. I løbet af året er han blevet dobbelt nordisk mester, tre gange dansk mester og har vundet 12 internationale medaljer samt en tredjeplads ved EM.

Næste mål for den ambitiøse taekwondo-udøver er at vinde medaljer ved VM i Hong Kong i 2024, hvor ambitionerne er store for både hans individuelle og for hans pair-præstation.

Johan vandt Billund Kommunes ”Årets Idrætstalent 2020” og kan nu også tage prisen ”Årets Idrætspris 2023”.

Årets Kulturpris 2023: John Skou og Birgitte Antonius – Grindsted Revyen

John Skou og Birgitte Antonius er nomineret til kulturprisen 2023 for deres arbejde og årelange drøm om at stable en ny, professionel revy på benene og dermed sætte Grindsted på revy-landkortet. I 2023 blev dette en realitet med første udgave af Grindsted Revyen.

De har formået at få kendte navne til byen og skabe en revy af så høj standard, at den har fået flotte anmeldelser og kan måle sig med de i forvejen kendte revyer.

Birgitte og John lykkedes i 2023 med at opføre deres første professionelle Revyforestilling: Grindsted Revyen.

Med omhu, stor entusiasme og en utrættelig indsat fortæller og formidler John og Birgitte om revyen, hvor end de kommer hen. Makkerparret har i mange år optrådt sammen, da de også rejser landet rundt med Revysangens Genklang, hvor de formidler de danske revyviser og kulturhistorie videre til store og små – unge og grå.

Årets Idrætstalent 2023: Mira Fænø Dahlmann - GGIF Fodbold, Teqball

Mira er næsten født med en bold ved foden i en familie, der er meget glad for fodbold. Hun rejser verden rundt og henter flotte resultater med hjem på sin Teqball-kunnen.

Mira er et eksempel på et idrætstalent - der viser vejen for andre - og opnår store resultater. I sommeren 2023 blev hun udtaget til landsholdet som deltager i European Games. Mira har i 2023 opnået meget med sit Teqballspil.

Mira træner og rejser Europa tyndt med Teqball - og får mange gode resultater med hjem. Hun har bl.a. været Nordmakedonien og Spanien samt Polen, hvor hun repræsenterede Danmark ved European Games.

Mira prioriterer tid til at dyrke Teqball ved siden af sin skolegang på Grindsted Handelsskole. Miras tekniske færdigheder er dem, der vil få hende langt – endnu længere end hun allerede er. CETEQ (Det Europæiske Teqball forbund?) har nemlig kåret Mira og hendes makker Nanna til den bedste kvindelige Teqball duo i 2023.

Årets Kulturtalent 2023: Sille Klausen – Talent Billund og Billund Kulturskole

Sille Klausen er danseelev ved Talent Billund Kultur i Billund Kulturskole.

Sille besidder imponerende talent og færdigheder inden for ballet og moderne dans, ligesom hun til fulde lever op til Talent Billunds filosofi ved at udvise en stor dedikation og hjertevarme.

Hun er også hjælper for Kulturskolens yngre danse-elever. Sille skiller sig ud som en dygtig danser på flere niveauer.

Med stor elegance og teknisk kunnen inden for både ballet og moderne dans har Sille formået at imponere sit publikum ved adskillige forestillinger i Kulturskolen.

Sille brillierede også, da Det Kongelige Teaters Balletkompagni var på besøg i sommeren 2023 i Anlægget i Billund.

Samtidig er Sille en fantastisk holdkammerat samt et inspirerende forbillede og rollemodel for Kulturskolens yngre danse-elever. Sille har gennem flere sæsoner gjort en stor indsats som frivillig assistent for Kulturskolens danselærere, hvor hun bidrager aktivt til et positivt og støttende miljø i Kulturskolens danseafdeling.

Årets Skulderklap 2023: Mathias Jandén Jeppesen

Mathias "Vips" Jeppesens enorme flid og dedikation kommer til udtryk på flere måder. Han har gennem sit arbejde i fodboldmiljøet løftet det traditionelle boldspil til nye og kreative højder.

Dog er det ikke det, der fylder mest for Mathias. Hans største fokusområde er børn, unge og deres trivsel. Mathias har på egen hånd fået skabt et nyt fodboldunivers: ”Vips’ Fodboldskole”. Her er det ikke vigtigt, hvor godt du sparker til bolden, eller hvor god du er til at drible - men at de unge løftes som individer.

Mathias er formand i GGIF Fodbold, og med flid og dedikation varetager han mange opgaver og er også udviklingskonsulent for klubben.

Her bestræber han sig på at udvikle klubben efter DBUs krav til en børneklub. Mathias er frontløber i at sætte Billund Kommune på landkortet og verdenskortet i forhold til Teqball.

Mathias går altid forrest, når der skal testes nye idéer af og fodboldområdet skal udvikles.

Æresprisen 2023: Lisbeth & Gudmund Larsen – FDF, Grindsted

Lisbeth og Gudmund Larsen har siden de flyttede til Grindsted i 1979 gjort en indsats for børne- og ungdomsarbejdet i Enghuset i Grindsted. De har begge gennem årene været aktive ledere - Gudmund i mange år som kredsleder og Lisbeth som leder for de yngste FDF'ere.

Selvom de for ca. 25 år siden trådte tilbage som ugentlige ledere, er de utrættelige i deres arbejde for FDF. De yder fortsat en stor indsats i forbindelse med det årlige Julemarked i Enghuset, men også i forbindelse med den daglige drift af De Grønne Pigespejdere og FDF’ernes fælles lejr: Grenelejren.

De er også begge aktive som frivillige i Grindsted Kirke, hvor de ofte stiller op med kaffe og snak i forbindelse med arrangementer i kirken.

Lisbeth og Gumund har haft et langt liv med FDF som tro følgesvend og har ydet en stor indsats gennem mange år for børne- og ungdommen i FDF-regi, hvor de har haft mange generationer af FDF’ere igennem, og har sat et stort og varigt aftryk på mange mennesker på deres vej.

Hædersbevisninger - børn og unge:

Hædersbevisninger gives til enkeltpersoner og/eller hold under 18 år, der:

 • har ydet en særlig præstation eller indsats inden for kulturområdet det foregående år – eksempelvis: Inden for spejder og uniformerede korps, kreativt eller musikalsk virke eller kulturformidling og lignende.
 • har opnået toppræstationer ved DIF-godkendte mesterskaber eller tilsvarende – eksempelvis: Dansk mesterskab, Landsmesterskab, Nordisk mesterskab, Jysk mesterskab mv. og/eller har fortjent en hædersbevisning for en tilsvarende præstation inden for en idrætsgren.

Oversigt over hædersbevismodtagere - børn og unge

GGIF Grand Prix, Team Lily

Sølvmedalje ved Jysk/Fynsk mesterskab i Grand Prix Gymnastik

 • Alma Meldgård
 • Angelina Rye Mikkelsen
 • Aya Gull Grebdahl
 • Cecilie Linding
 • Havisha Pratheepan
 • Puk Felicia Hundebøl Mandix
 • Saga Cecilie Olesen
 • Silje Egebjerg Knudsen
 • Varvara Hres
 • Victoria Kristensen
 • Yana Silkina
 • Zlata Zhuk

Instruktører/hjælpeledere:

 • Tilde Bang Sivebæk
 • Naya Iza Christensen
 • Birka Cecilie Olesen

GGIF Grand Prix, Team Jasmin

Guldmedalje ved Jysk/Fynsk mesterskab og bronzemedalje ved DM

 • Alia Shammout
 • Amelia Surace Yingling
 • Amina Fetahagic
 • Anna Marchuk
 • Ellen Meier Kousgaard
 • Emilie Bilgrav
 • Gabriela Panzariu
 • Ida Strunk Persson
 • Lina Shammout
 • Merle Gull Grebdahl
 • Migle Kavaliauskaite
 • Olivia Egebjerg Knudsen
 • Sara Maria Maierean

Instruktør/hjælpeledere

 • Sofie Ibsgaard Astrup
 • Anne Ibsgaard Astrup
 • Sidse Bang Sivebæk

GGIF Grand Prix, Team Flora

Guldmedalje ved Jysk/Fynsk mesterskab i Grand Prix Gymnastik

 • Andrea Meier Madsen
 • Annika M German Agerholm
 • Birka Cecilie Olesen
 • Cille Marie Holt Andersen
 • Clara Ebbesen
 • Claudia Gil Ciuffardi
 • Line Holt
 • Luna Meier Kousgaard
 • Melissa Kirkegaard
 • Nanna Østergaard
 • Thea Runge Andersen

Instruktører/hjælpeledere:

 • Pil Buchhave Søgaard
 • Carla Veje Bruun

GGIF Grand Prix, Team Rubina

Guldmedalje ved Jysk/Fynsk mesterskab og bronzemedalje ved DM i Grand prix Gymnastik

 • Andrea Helene Tønnessen
 • Andrea Rud Jensen
 • Anemone Stengaard Nielsen
 • Frida Hollænder
 • Ida Andrea Schæfer Sørensen
 • Klara Hygom
 • Lærke Marie Ahm Ørbæk
 • Maja Secher Lykkegård Jensen
 • Melanie Lind Schønberg
 • Sille Bach Birkegaard
 • Vladislava Marchuk

Instruktører/hjælpeledere:

 • Julie Nissen
 • Silke Lundø Kristensen

GGIF Grand Prix, Team Opalia

Sølvmedalje ved Jysk/Fynsk mesterskab i Grand Prix Gymnastik

 • Amalie Guldbrand Benkjer
 • Anne Ibsgaard Astrup
 • Elisabeth Shwe Tin Pau
 • Sidse Bang Sivebæk
 • Tilde Bang Sivebæk

Instruktører/hjælpeledere:

 • Laura Ellegaard Kristensen
 • Pernille Frederiksen
 • Stine Pedersen

Atletikklubben Heden

Siv Bertelsen

 • Dansk mester i 10 km. Landevej, 16-17 år.
 • Dansk mester i cross, 16-17 år.
 • Vestdansk mester i 800 m. ude, 16-17 år.
 • Vestdansk mester i 1500 m. ude, 16-17 år.
 • DM-sølv i 800 m. ude, 16-17 år.
 • DM-sølv i 1500 m. ude, 16-17 år.
 • DM-sølv i 1500 m. inde, 16-17 år.
 • Sølv i vestdanske mesterskaber 1500 m. inde, 16-17 år.

Træner: Erik Holme Bertelsen

Grindsted Svømmeklub

Medaljer til DGI landsmesterskaber 2023.

Maria Møberg Nielsen

 • Guld i 200 meter fri
 • Sølv i 50 meter fri og 100 meter fri
 • Bronze 50 meter fly (nu klubrekord)
 • Josefine Nielsen
 • Guld i 50 meter rygsvømning
 • Sølv i 100 og 200 meter rygsvømning
 • Anne Sørensen
 • Bronze 50 meter brystsvømning

Cecilie Nielsen

 • Sølv i 50 meter fly
 • Bronze i 100 meter fly
 • Niels Peter Ellemose Sørensen
 • Sølv i 50 meter brystsvømning
 • Bronze i 100 meter brystsvømning

Sølv i holdkap (ny rekordtid)

4 x 50 meter hold medley

 • Josefine Nielsen
 • Anne Sørensen
 • Mathilde Østergaard
 • Maria Møberg Nielsen

Træner: Rene Olsen

Grindsted Badminton Klub

Medaljer til Danmarksmesterskab og Landsmesterskab

Signe Filtenborg Larsen (U13M)

 • DM sølv i mix double

Levi Hinge Axberg (15B/U14B)

 • DM bronze i herre double
 • LM bronze i mix double

Kasper Filtenborg Larsen (U15A)

 • DM bronze i mix double

Simon Due Nørgaard (U15M)

 • DM sølv i mix double

Ester Hinge Axberg (U11B)

 • DM bronze i dame double

Sif Gandrup (U17/19A)

 • DM bronze I dame double

Victor Husted Mikkelsen (U15M)

 • DM guld for hold

Lærke Moesgaard Thomsen (U19)

 • DM guld i mix
 • DM guld i damesingle
 • DM guld i damedouble

Træner: Lars Mikkelsen

Hejnsvig Dart Klub

Daniel Hansen

 • Sølv i juniorpairs – Jysk-fynsk mesterskab
 • Bronze i juniordouble – Jysk-fynsk mesterskab
 • 5. Plads – Denmark Open
 • Guld i single – Kliplev Open

Camilla Thatt Andersen

 • Sølv i juniorpairs – Jysk-fynsk mesterskab
 • Bronze i juniordouble – Jysk-fynsk mesterskab
 • Guld i pigesingle – Jysk-fynsk mesterskab
 • 5. plads – Denmark Masters
 • DM guld i pigesingle
 • VM bronze i juniormix

Træner: Mette Hansen og Jesper Andersen

Hinnum Hut Bueskydning

Ungdoms DM i bueskydning, indendørs, udendørs & 3D

Vega Syhler

 • Førsteplads i dame aspirant compound, indendørs
 • Andenplads i compound mix hold 12 meter, indendørs

Mikela Demediuk Grøndahl Nielsen

 • Andenplads i dame aspirant compound, indendørs
 • Andenplads i compound mix hold 12 meter, indendørs

Signe Søgaard

 • Tredjeplads i dame kadet barbue, indendørs

Mathias Olesen

 • Andenplads i herre micro compound, indendørs

William Askjær Sørensen

 • 3. Plads i herre mini compound, indendørs
 • 2. Plads i compound mix hold 12 meter, indendørs

Signe Søgaard

 • Andenplads i dame kadet barbue, udendørs

Vega Syhler

 • Andenplads i aspirant compound, 3D

Jennifer Isabella Johnson

 • Andenplads i mini recurve, 3D

Trænere:

 • Finn Møller Nielsen
 • Torben Hviid Madsen
 • Søren Hviid van Straaten
 • Sara Nørgaard Hansen
 • Torkild Dall                 

Hædersbevisninger – voksne:

Hædersbevisninger gives til personer over 18 år, der:

 • har ydet en ekstraordinær præstation eller indsats inden for kulturområdet det foregående år – eksempelvis: Inden for spejder og uniformerede korps, kreativt eller musikalsk virke eller kulturformidling og lignende. Og/eller hvis man har repræsenteret sin forening eller gruppe inden for kulturområdet i en større sammenhæng i eller uden for kommunen, og dermed opnået særlig anerkendelse, omtale eller opmærksomhed heraf.
 • har opnået ekstraordinære toppræstationer f.eks. ved Danmarksmesterskaber, Europæiske mesterskaber og Verdensmesterskaber eller lignende.

Kravene for at modtage en hædersbevisning for voksne er skærpet i forhold til børn og unge.

Oversigt over hædersbevismodtagere – voksne:

Danish Paint Horse Club

Kirstine Kaanbjerg Jensen – (1977)

 • Plads ved DM i disciplin trail
 • Nr. 11 uf af 33 ved EM for paint heste i Kreuth, i disciplin trail.

Træner: Dora Gözce

Krogager Jagtforening

Guldmedalje i Danmarksmesterskab for hold i lerduedisciplinen Jagtskydning

 • Henrik Nymark
 • Per Christensen
 • Ivan Mikkelsen
 • Andreas Jensen

Træner: Jens Ole Mathiesen

GGIF Grand Prix, Team Lia

Guldmedaljer ved Jysk/Fynsk mesterskaber i Grand Prix Gymnastik

 • Astrid Bom
 • Julie Nissen
 • Pil Buchave Søgaard
 • Silke Lundø Kristensen
 • Sofie Ibsgaard Astrup

Trænere:

 • Laura Ellegaard Kristensen
 • Pernille Frederiksen
 • Stine Pedersen

Filskov Fodboldgolf Klub

Michael Hansen 

 • Guld i Herredouble ved Østrigsk mesterskab
 • Bronze i double og sølv i single – French Open
 • Sølv i Herredouble – EM
 • Guld i single – Spanish Open
 • Sølv i single – Champions League Denmark
 • Nr. 6 på Verdensranglisten i single
 • Nr. 4 på Verdensranglisten i double


Louise Aagaard (1994) og Tanja Kristiansen

 • Guld i double – VM
 • Guld i double – DM
 • Guld i double – Spanish Open
 • Guld I double – Czech Open
 • Guld I double - Austrian Open
 • Guld I double – Hungarian Open


Louise Aagaard

 • Guld i single – Spanish Open
 • Guld i single – French Open
 • Bronze i single – Austrian Open
 • Sølv I single – DM
 • Sølv i single – Champions League
 • Nr. 2 på Verdensranglisten i single
 • Nr. 4 på Verdensranglisten i double

Tanja Kristiansen

 • Bronze I single – Spanish Open
 • Sølv I single – Hungarian Open
 • Nr. 6 på Verdensranglisten i single
 • Nr. 5 på Verdensranglisten i double

Hinnum Hut Bueskydning

Medaljer ved Danmarksmesterskaberne, indendørs & 3D 

Sølv ved DM for Masters, indendørs:

 • Torben Hviid Madsen
 • Brian Jørgensen
 • Carsten Dalsgaard

Guld ved DM i 3D:

 • Karen Skovgaard Nielsen
 • Gitte Bladsgaard

Instruktør: Finn Møller Nielsen

Bokseklubben Grindsted AK

Petru Virian - Begynder, 75 kg.

 • Sølv ved Jyske mesterskaber for elite.

Trænere: Jørgen hede Jensen og Allan Toksvig

Sdr. Omme IF Atletik og Motion

Medaljer ved Danmarksmesterskaberne

Liga Kleinberga

 • Guld i 3000 meter kapgang, Masters 45-49 år – DM

Jesper Stengård Thomsen

 • Guld i 3000 meter kapgang, Masters 40-44 år – DM

Madars Kleinbergs

 • Guld i 3000 meter kapgang, Masters 45-49 år – DM

Torben Kristiansen

 • Guld i 3000 meter kapgang, Masters 50-54 år – DM

Jacob Sørensen

 • Guld i 5000 meter kapgang, Masters 45-49 år – DM

Træner: Kai Thomsen

Sdr. Omme Skytteforening, Pistolholdet

Sølvmedalje ved DGI’s Danmarksmesterskab i disciplinen Luftpistol 15 meter.

 • Karin Christensen
 • Helge Bertelsen
 • Anders Christensen
 • Lars Bindesbøll

Træner: Gerda Gejl

Kontakter

Billeder

Lisbeth & Gudmund Larsen – FDF, Grindsted vandt dette års Ærespris 2023
Lisbeth & Gudmund Larsen – FDF, Grindsted vandt dette års Ærespris 2023
Download
Der var god stemning og topunderholdning, da over 400 mennesker var samlet i MAGION til Sports- og Kulturgalla 2024
Der var god stemning og topunderholdning, da over 400 mennesker var samlet i MAGION til Sports- og Kulturgalla 2024
Download
Stephanie Storbank kunne byde velkommen til over 400 mennesker til Sport- og Kulturgalla i MAGION
Stephanie Storbank kunne byde velkommen til over 400 mennesker til Sport- og Kulturgalla i MAGION
Download
Der blev uddelt 120 hædersbevisninger til årets gallashow
Der blev uddelt 120 hædersbevisninger til årets gallashow
Download
Der blandt andet flot undeholdning fra Billund Kulturskole
Der blandt andet flot undeholdning fra Billund Kulturskole
Download
Legoland Billund Garden leverede også underholdning i topklasse fredag aften i MAGION
Legoland Billund Garden leverede også underholdning i topklasse fredag aften i MAGION
Download
Sisse Gram De Fries styrede dette års sport- og kulturgalla
Sisse Gram De Fries styrede dette års sport- og kulturgalla
Download
Sille Klausen blev dette års vinder af Årets Kulturtalent
Sille Klausen blev dette års vinder af Årets Kulturtalent
Download
De to lokal Oscar nominerede Lasse Lyskjær Noer og Christian Norlyk Larsen var også på scenen til en snak om deres kortfilm "Ridder Lykke"
De to lokal Oscar nominerede Lasse Lyskjær Noer og Christian Norlyk Larsen var også på scenen til en snak om deres kortfilm "Ridder Lykke"
Download
Lisbeth & Gudmund Larsen – FDF, Grindsted vandt dette års Ærespris 2023
Lisbeth & Gudmund Larsen – FDF, Grindsted vandt dette års Ærespris 2023
Download

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye