Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering offentliggør fremover egen sæsonkorrigeret ledighedsindikator. Ledighedsindikatoren peger på en uændret ledighed i marts måned

Del

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering offentliggør som noget nyt en tidlig sæsonkorrigeret indikator på udviklingen i ledigheden. Indikatoren er baseret på antallet af tilmeldte ledige på Jobnet.dk.

De nyeste tal i ledighedsindikatoren peger på, at antallet af ledige stiger med 100 fuldtidspersoner fra februar til marts 2024, når der korrigeres for sæsonudsving. Dette tyder på, at den registerbaserede ledighed vil vise en omtrent uændret ledighed fra februar til marts 2024. De nye registerbaserede ledighedstal for marts offentliggøres d. 19. april kl. 9.00.

Det er en central kerneopgave for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering at overvåge udviklingen i ledigheden i Danmark så aktuelt som muligt.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering indsamler og producerer grundlaget for de registerbaserede opgørelser af ledigheden i Danmark.

STAR’s ledighedsindikator for april 2024 offentliggøres den 6. maj kl. 9.00.

Læs notatet om opgørelsesmetoden i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings site Jobindsats.dk, hvor statistikkerne bag tallene også kan findes.

https://www.jobindsats.dk/databank/arbejdsmarked/status-pa-arbejdsmarkedet/ledighed/ledighedsindikator-saesonkorrigeret-antal-tilmeldte-fuldtidsledige-pa-jobnet/

Nøgleord

Kontakter

Styrelsen for Arbejdsmarked & Rekruttering

Vermundsgade 38, 2100 København Ø
Tlf. 72 21 74 00 

STAR.dk

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye