Næstved Bibliotek og Borgerservice

Strik og lyt på Glumsø Bibliotek

Del

Torsdag den 18. april kl. 14.00-14.45 inviterer Glumsø Bibliotek til en ny omgang ”Strik og lyt”. Her vil kulturformidler Vibeke Sølling læse højt, mens du i fred og ro sysler med dit strikketøj eller andet håndarbejde.

Glumsø Bibliotek inviterer til en ny omgang af ”Strik og lyt”.
Glumsø Bibliotek inviterer til en ny omgang af ”Strik og lyt”. Foto af Alex Green for Pexels

På flere af bibliotekerne i Næstved Kommune afholdes der ugentlige håndarbejdscaféer. Ligeledes er der også løbende novelle- og digtoplæsninger på Næstved Bibliotek. I efteråret valgte vi på både Næstved Bibliotek og Glumsø Bibliotek at kombinere det i et nyt koncept, som vi kalder ”Strik og lyt”. Konceptet er fortsat på Glumsø Bibliotek i årets første måneder. Og her bliver der afholdt endnu et par gange ”Strik og lyt” i både april og maj.

Tag strikketøjet med og få læst højt fra en god bog

Til ”Strik og lyt” kan deltagerne i fred og ro sysle med deres strikketøj eller andet håndarbejde, mens kulturformidler Vibeke Sølling læser højt fra f.eks. noveller, uddrag af romaner eller digte. - Der er ingen forberedelse. Du skal bare møde op. Hvad, der bliver læst op, afsløres først på selve dagen. Dog kan jeg røbe, at det er noget, som knytter sig til forårets kærlighedstema, fortæller kulturformidler Vibeke Sølling, som står bag de litterære og kreative arrangementer på Glumsø Bibliotek.

Alle er velkomne – også selvom du bare vil sidde og lytte. Vi byder på en kop kaffe/te. 

Det er gratis. Der er tilmelding på naesbib.dk.

Datoer for ”Strik og lyt” på Glumsø Bibliotek: torsdag den 18. april og torsdag den 23. maj kl. 14.00-14.45.

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye