Det norske folk-/pop-band, Kalandra, spiller i Pumpehuset 14. oktober 2024. De tager den italienske multiinstrumentalist Lili Refrain med som special guest.

Del

Kalandra er solidt forankret i melankolsk nordisk folk-pop, sammenvævet med guddommelige melodier og råt guitarspil. De er blandt andet kendt for deres cover af Wardrunas "Helvegen", der har ramt mere end 5 millioner visninger på YouTube, samt for at have komponeret to sange til HBO Nordics serie "Beforeigners". I 2021 fulgte den norske gruppe op med at lave tracket til spillet ’’Kingdom Two Crowns: Norse Lands’’ og turnerede Europa med det norske progband Leprous det efterfølgende år.

På baggrund af deres store momentum, drog Kalandra ud på en co-headlining turné med A.A. Williams i slutningen af 2023 og udgav sangen "Bardaginn" sammen med en episk musikvideo. Senest har de udgivet singlen "The State of the World", der ser bandet udforske en skrøbelig side af deres lyd og når nye fans over hele verden. Med to dynamiske nye sange ude og flere festivaloptrædener i sommeren 2024 er de fire medlemmer klar som aldrig før til at nå nye højder.

Oplev dette i Pumpehuset 14. oktober 2024, hvor de tager Lili Refrain som special guest.

Billetter i salg nu via livenation.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Oplev An Evening with Haken når det progressive rockband besøger Bremen Teater 9. september 2024 og udfolder hele ’’Fauna’’- albummet19.4.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Haken er et engelsk progressivt rockband dannet i 2007 af multiinstrumentalisten Richard Henshall, guitaristen Matthew Marshall og vokalisten Ross Jennings. Bandet har etableret sig som en af de mest unikke aktører inden for den moderne progressive rockscene, kendt for deres komplekse musikalske arrangementer, virtuositet og dybdegående lyrisk indhold. Hakens musik kombinerer elementer af progressive rock, metal og jazz, og skaber dermed deres unikke lyd.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye