Hedensted Kommune

Rygproblemer gør Hedensted-borgmester lidt mindre aktiv i en periode

Del

Hedensteds borgmester Ole Vind har gennem en periode døjet med rygproblemer, som nu kalder på mere tilbundsgående undersøgelser og behandling.

Borgmesteren vil dog stadig kunne varetage langt de fleste af sine arbejdsopgaver og pligter, men ser sig i en forhåbentlig kortere periode nødsaget til at skrue ned for sine især udadvendte aktiviteter.

Det betyder, at man rundt omkring i kommunen ikke vil se helt så meget til borgmesteren som hidtil, når det gælder f. eks. møder og repræsentative opgaver som indvielser og receptioner.

”Som borgmester føler jeg et stort ansvar for at kunne varetage mine opgaver og fortsat levere en stor arbejdsindsats. Men jeg er også nødt til at lytte til kroppens signaler, og de siger mig, at jeg nu er nødt til at fokusere på, at rygproblemerne ikke forværres. Det kræver lidt flere pauser og tid til undersøgelser og behandling. Jeg håber, at jeg forhåbentlig inden for en kort tidshorisont kan blive smerterne kvit og være oppe i fulde omdrejninger igen,” siger Ole Vind.

Der vil løbende blive taget stilling til, om borgmesteren i visse tilfælde vil kunne afløses af en anden repræsentant for kommunen. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Efter tilsagn om millioninvesteringer: Butiksvinduerne fyldes med rekordfart i Juelsminde17.5.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere og flere butikker og restauranter åbner i øjeblikket i den lille østjyske havneby Juelsminde, der oplever stor interesse fra både erhvervsdrivende, gæster og investorer. Den forestående sommersæson og spændende udviklingsperspektiver i havne- og midtbyområdet lokker nu betydelige investeringer og gæster til byen, som er kendt for sine sandstrande og maritime miljø.

Mikkel Lindskov Petersen er ny direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune20.3.2024 18:40:37 CET | Pressemeddelelse

Mikkel Lindskov Petersen, der oprindeligt er uddannet arkitekt, har som først planchef og siden konstitueret direktør spillet en vigtig rolle i at realisere Hedensted Kommunes vækstambitioner de senere år. Fra 1. april 2024 overtager han posten som direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab og får dermed hovedansvaret for at drive en stor del af Hedensted Kommunes vækstdagsorden.

Flyttedag: Dit kulturelle forsamlingshus flytter ind på Juelsminde Rådhus7.3.2024 12:57:14 CET | Pressemeddelelse

Biblioteket i Juelsminde rykker i nye rammer. I løbet af de kommende måneder flytter Juelsminde Bibliotek sine aktiviteter fra Wedelsgade til Juelsminde Rådhus, hvor biblioteket får ny base i de kommende år. Det giver en række spændende muligheder for både bibliotek og borgere, og er samtidig med til at slanke kommunens bygningsmasse. Den nuværende biblioteksbygning bliver 1. maj overtaget af en lokal ejendomsudvikler, som ser et stort potentiale i Juelsminde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye