Hedensted Kommune

Rygproblemer gør Hedensted-borgmester lidt mindre aktiv i en periode

Del

Hedensteds borgmester Ole Vind har gennem en periode døjet med rygproblemer, som nu kalder på mere tilbundsgående undersøgelser og behandling.

Borgmesteren vil dog stadig kunne varetage langt de fleste af sine arbejdsopgaver og pligter, men ser sig i en forhåbentlig kortere periode nødsaget til at skrue ned for sine især udadvendte aktiviteter.

Det betyder, at man rundt omkring i kommunen ikke vil se helt så meget til borgmesteren som hidtil, når det gælder f. eks. møder og repræsentative opgaver som indvielser og receptioner.

”Som borgmester føler jeg et stort ansvar for at kunne varetage mine opgaver og fortsat levere en stor arbejdsindsats. Men jeg er også nødt til at lytte til kroppens signaler, og de siger mig, at jeg nu er nødt til at fokusere på, at rygproblemerne ikke forværres. Det kræver lidt flere pauser og tid til undersøgelser og behandling. Jeg håber, at jeg forhåbentlig inden for en kort tidshorisont kan blive smerterne kvit og være oppe i fulde omdrejninger igen,” siger Ole Vind.

Der vil løbende blive taget stilling til, om borgmesteren i visse tilfælde vil kunne afløses af en anden repræsentant for kommunen. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Det Kreative Gartneri i Stouby vinder Hedensted Erhvervs detailpris10.6.2024 08:36:23 CEST | Pressemeddelelse

En flot butik, uovertruffen service og et inspirerende øje for genbrug. Lovordene og rosen til Lærke Dahlgaard Pedersen og Det Kreative Gartneri er overvældende. Samtidig har hun formået at skabe en blomstrende forretning i Stouby, hvor hun har pustet nyt liv i byens gamle planteskole, som ellers har været lukket en årrække. Derfor vinder hun årets detailpris foran seks andre, stærke kandidater.

Sådan bliver du klar til Europa-Parlamentsvalget i Hedensted Kommune30.5.2024 10:39:42 CEST | Pressemeddelelse

Søndag den 9. juni skal danskerne til stemmeurnerne. Det gælder også i Hedensted Kommune, hvor nogle borgere skal stemme et andet sted, end de er vant til. I alt fem valgsteder er blevet slået sammen med andre, mens også valgsteder er flyttet lokalt – til haller eller kommunale bygninger. Hvor den enkelte borger præcist skal stemme, kan både ses på valgkortet eller via kommunernes chatbot Muni på kommunens hjemmeside.

Efter tilsagn om millioninvesteringer: Butiksvinduerne fyldes med rekordfart i Juelsminde17.5.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere og flere butikker og restauranter åbner i øjeblikket i den lille østjyske havneby Juelsminde, der oplever stor interesse fra både erhvervsdrivende, gæster og investorer. Den forestående sommersæson og spændende udviklingsperspektiver i havne- og midtbyområdet lokker nu betydelige investeringer og gæster til byen, som er kendt for sine sandstrande og maritime miljø.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye