Apollo Rejser

Apollo lancerer adskillige nye koncepthoteller til sommersæsonen

Del

Efterspørgslen efter skræddersyede hoteloplevelser er stigende. Derfor øger Apollo nu antallet af koncepthoteller under Apollo Mondo-paraplyen.

I 2023 valgte næsten 40 pct. af Apollos rejsende at bo på et såkaldt Apollo Mondo-hotel. Det er en stigning på 15 pct. sammenlignet med året før. For at imødekomme den store efterspørgsel udvider rejsearrangøren nu porteføljen af Mondo-hoteller yderligere med hele 17 nye koncepthoteller til sommersæsonen 2024.

”Apollo Mondo er omhyggeligt håndplukkede hoteller tilpasset forskellige behov og stadier i livet; fra småbørnsfamilien til voksenlivet, over behovet for det lille ekstra til ønsket om en aktiv ferie. År efter år er Mondo-hotellerne de hoteller, vores kunder er allermest tilfredse med, og det er vi selvfølgelig også mest stolte af,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

I alt tilbyder Apollo nu 75 hoteller fordelt på seks forskellige Mondo-koncepter: Family, Selected, Duo, Boutique, Local og One of a Kind, foruden 11 rene Apollo Sports-hoteller.

Nyt familiehotel på Kreta
Apollo Mondo Family er Apollos hotelkoncept for familier. Hvert hotel har sin egen unikke karakter, men fællesnævnerne for dem alle er rummelige poolområder, familievenlige lejligheder og værelser, en bred vifte af fitnessfaciliteter, svømmeskole samt en Polly & Mino børneklub.

Hver sommer skiller Kreta sig ud som en storfavorit blandt de danske børnefamilier, så det er ikke tilfældigt, at det netop er her, Apollo vælger at åbne sit nyeste familiehotel Caldera Beach i feriebyen Gerani. Hotellet byder bl.a. på både padel- og tennisbaner, et nyrenoveret fitnesscenter, flere pools både indendørs og udendørs og, ikke mindst, en dejlig børnevenlig sandstrand.

”Jeg tror næppe, der er et mere børnevenligt rejsemål end Kreta. De lange lavvandede strande, masser af hyggelige og børnevenlige restauranter og et hav af aktivitetsmuligheder gør Kreta oplagt til rejsende med børn. Samtidig må de lokale være blandt Europas mest gæstfrie og imødekommende. Til sammen er det svært at toppe - og nu bliver det endnu sværere, når vi slå dørene op til endnu et Mondo Family-hotel netop her,” mener Glenn Bisgaard.

Caldera Beach bliver Apollos fjerde familiehotel på Kreta. I feriebyen Plakias på øens sydkyst ligger de populære Alegria Beach og Alegria on the Hills, og på øens østlige sydkyst nær byen Ierapetra ligger Almyra Hotel & Village.

Unikke hoteloplevelser
Det er dog ikke kun familier, der har ekstra at vælge imellem på hotelfronten denne sommer.

På øerne Kos og Korfu åbner Apollo nemlig to nye koncepthoteller: Anassa by Pelopas og Oceanis Beach Corfu. Mens førstnævnte er et Mondo Duo hotel velegnet til voksne fra 16 år med bl.a. en magisk tagterrasse med udsigt over Kos by, er sidstnævnte et skønt Mondo Selected hotel med en perfekt beliggenhed på den velkendte d'Amour strand i Sidari. Livsstilshotellet er nybygget til Apollo og byder på førsteklasses faciliteter – herunder værelser med direkte adgang til poolen.

Under Mondo One of a Kind-paraplyen kommer der også to nye hoteller: Platanos House på Lesvos og Porin Heritage i Kroatien, som begge er unikke kulturbygninger fra det 19. århundrede.

Det hotelkoncept, der dog kommer flest nye skud af denne sommer, er Mondo Local. Apollos investering i mindre, familieejede hoteller med dybe lokale rødder er nemlig blevet en stor succes gennem de senere år. Efterspørgslen stiger år for år, og denne sommer åbner rejsearrangøren derfor dørene til nye, autentiske hotelperler i Kroatien, Albanien, Sivota og på Lefkas.

”Vi er naturligvis utroligt stolte af alle vores hotelkoncepter, men vores hjerte banker nok lidt ekstra for Mondo Local. Det er det koncept, der er tættest på Apollos DNA, fordi det dyrker det autentiske og lokale, og bringer dig endnu lidt tættere på den destination, du besøger,” forklarer Glenn Bisgaard.


Nøgleord

Kontakter

Glenn Bisgaard
glenn.bisgaard@apollorejser.dk

Billeder

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

DERTOUR Foundation fylder 10 år21.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Organisationen markerer et årti med global indvirkning og indflydelsesrige samarbejder. DERTOUR Foundation, en non-profit organisation grundlagt af DERTOUR Group, som Apollo er en stolt del af, markerer i år et årti med globale initiativer. For at markere jubilæet og den milepæl, det er, lancerer DERTOUR Foundation initiativet "10 år - 10 ansigter", som skal fremhæve de gode historier og samarbejder fra flere af de projekter, organisationen støtter. ”Denne milepæl er en påmindelse om det hårde arbejde og engagementet fra alle involverede samt om den indflydelse, disse projekter har haft på andres liv. Ved at fejre fondens 10-års jubilæum fejrer vi et årti med positive forandringer, frugtbare samarbejder og hylder muligheden for at gøre en reel forskel i samfund rundt om i verden. Vi ser frem til at dele disse historier og inspirere andre til at få indflydelse,” siger Laura Steden, direktør for virksomhedsansvar og bæredygtighed hos DERTOUR Group. Et årti med aftryk DERTOUR Foundation a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye