Apollo Rejser

Apollo fik historisk god salgsuge

Del

Feriesalget hos Apollo slog i sidste uge rekorder. Uge 8 blev dermed rejsearrangørens bedste salgsuge siden 2018. Og danskerne er ikke i tvivl om, hvor sommerferien går hen i år - næsten syv ud af ti af bookingerne går nemlig til Grækenland.

2024 tegner til at blive et fantastisk rejseår! Hos Apollo er salget steget støt siden årsskiftet, og i sidste uge toppede det markant, da salget steg med hele 15 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Dette resulterede i den bedste salgsuge, rejsearrangøren har haft siden rekordåret 2018.

”Ugen med Ferie for Alle-messen i Herning er altid blandt årets bedste salgsuger for os. Men i år nåede efterspørgslen helt nye højder og slog altså alle rekorder. Oven på en lang og kold vinter kunne vi helt sikkert mærke, at danskernes rejselyst er i top,” fortæller Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

Det var primært årets sommerferie, danskerne sikrede sig i sidste uge. Sommersæsonen fra maj til august stod dermed for i alt 75 procent af bookingerne, og især én destination skilte sig ud som en klar favorit. Hele syv ud af ti sikrede sig nemlig en rejse til Grækenland, hvor Kreta, Rhodos og Epirus-området på det græske fastland blev de mest populære feriedestinationer.

Sportshotellerne hitter fortsat
Spanien udmærkede sig ligeledes som en storfavorit for danskernes sommerferieplaner med Fuerteventura på førstepladsen over destinationer. I alt stod Spanien for 20 procent af sidste uges bookinger, og Apollo Sports flagskibet Playitas Resort blev det bedst sælgende hotel.

”Fuerteventura er den ultimative destination for en god ferie takket være det behagelige og solrige klima året rundt. Det er ikke tilfældigt, at vores største sportshotel er placeret lige netop der. På Fuerteventura er alt lagt op til den perfekte kombination af afslapning og aktivitet - uanset om man rejser alene, som par eller med familien,” slutter Glenn Bisgaard.


Top 5: Apollos bedst sælgende destinationer i uge 8

1. Grækenland

2. Spanien

3. Tyrkiet

4. Cypern

5. Kroatien

Nøgleord

Kontakter

Glenn Bisgaard
glenn.bisgaard@apollorejser.dk

Billeder

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

DERTOUR Foundation fylder 10 år21.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Organisationen markerer et årti med global indvirkning og indflydelsesrige samarbejder. DERTOUR Foundation, en non-profit organisation grundlagt af DERTOUR Group, som Apollo er en stolt del af, markerer i år et årti med globale initiativer. For at markere jubilæet og den milepæl, det er, lancerer DERTOUR Foundation initiativet "10 år - 10 ansigter", som skal fremhæve de gode historier og samarbejder fra flere af de projekter, organisationen støtter. ”Denne milepæl er en påmindelse om det hårde arbejde og engagementet fra alle involverede samt om den indflydelse, disse projekter har haft på andres liv. Ved at fejre fondens 10-års jubilæum fejrer vi et årti med positive forandringer, frugtbare samarbejder og hylder muligheden for at gøre en reel forskel i samfund rundt om i verden. Vi ser frem til at dele disse historier og inspirere andre til at få indflydelse,” siger Laura Steden, direktør for virksomhedsansvar og bæredygtighed hos DERTOUR Group. Et årti med aftryk DERTOUR Foundation a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye