Apollo Rejser

DERTOUR Foundation fylder 10 år

Del

Organisationen markerer et årti med global indvirkning og indflydelsesrige samarbejder.

DERTOUR Foundation, en non-profit organisation grundlagt af DERTOUR Group, som Apollo er en stolt del af, markerer i år et årti med globale initiativer. For at markere jubilæet og den milepæl, det er, lancerer DERTOUR Foundation initiativet "10 år - 10 ansigter", som skal fremhæve de gode historier og samarbejder fra flere af de projekter, organisationen støtter.

”Denne milepæl er en påmindelse om det hårde arbejde og engagementet fra alle involverede samt om den indflydelse, disse projekter har haft på andres liv. Ved at fejre fondens 10-års jubilæum fejrer vi et årti med positive forandringer, frugtbare samarbejder og hylder muligheden for at gøre en reel forskel i samfund rundt om i verden. Vi ser frem til at dele disse historier og inspirere andre til at få indflydelse,” siger Laura Steden, direktør for virksomhedsansvar og bæredygtighed hos DERTOUR Group.

Et årti med aftryk
DERTOUR Foundation arbejder strategisk og målrettet mod mere bæredygtig turisme. I dag finansierer fonden således i alt 97 forskellige projekter fordelt på 28 lande og fem kontinenter, hvoraf størstedelen har til formål at styrke lokalbefolkningen, mindske fattigdom og ulighed, beskytte naturlige levesteder og, ikke mindst, fremme dyrevelfærd.

Eksempelvis har DERTOUR Foundation bygget og sørget for udstyr til over 70 skoler på globalt plan i det sidste årti med hjælp fra lokale partnere. Andre højdepunkter, som organisationen kan se tilbage på, er træningsprogrammer som Pimali, Smiling Gecko, Africa Amini og KOTO, der arbejder for en mere lovende fremtid for unge mennesker.

En stor del af DERTOUR Foundations projekter omfatter desuden naturpleje og dyrevelfærd. DERTOUR Foundation har dermed gennem årene samarbejdet med flere anerkendte dyrevelfærdsorganisationer og lokale partnere for at beskytte naturlige levesteder og dyr mod de mulige konsekvenser af turisme. Et eksempel på den type projekter er Lipsi Marine Mammal Center, der fungerer som et fristed for 7 sæler, 30 skildpadder og 10 delfiner. Af andre projekter kan nævnes Bush Babies-initiativet, som giver børn miljøundervisning omkring Kruger National Park, samt projektet Black Mambas, hvor unge lokale kvinder trænes i at tage kampen op mod krybskytteri.

”I takt med at DERTOUR Foundations internationale tilstedeværelse udvides, vokser fondens gennemslagskraft også, hvilket gør os i stand til at nå ud til endnu flere mennesker, endnu flere steder og med endnu større værdi. For os er der ingen større motivation end at blive ved med at bruge turismens økonomiske magt til at beskytte og bevare mangfoldigheden, fremme økonomisk udvikling og bekæmpe fattigdom,” fortæller Leif Vase Larsen, administrerende direktør i DERTOUR og næstformand i DERTOUR Fonden.

Nøgleord

Kontakter

Glenn Bisgaard
glenn.bisgaard@apollorejser.dk

Billeder

Links

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

DERTOUR Group til ITB Berlin: Positive udsigter for 20246.3.2024 13:31:00 CET | Pressemeddelelse

Europas næststørste rejseselskab, DERTOUR Group, som Apollo Rejser er en stolt del af, forfølger vækststrategi mod internationalisering og flere individuelle rejsemuligheder. DERTOUR Group, som består af 130 forskellige virksomheder fordelt på 16 forskellige markeder, gav tidligere i dag et indblik i koncernens dynamiske vækstrejse og dens positive udsigter for 2024 under en pressekonference på rejsemessen ITB i Berlin. ”2023 var et fantastisk rejseår, og tendensen fortsætter klart langt ind i 2024. Vi har oplevet en markant efterspørgsel efter pakkerejser på tværs af markeder, og en europæisk tendens til rejser af højere kvalitet,” fortalte Leif Vase Larsen, administrerende direktør i International DERTOUR Group. I 2023 øgede koncernen sin samlede omsætning med 23 pct. sammenlignet med året før og havde samtidigt en stigning på 10 pct. i antallet af gæster. Og 2024 ser fuldt ud til at kunne måle sig med det forgange år. En stigning i antallet af tidlige rejsereservationer og en klar f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye