Bellagroup A/S

Near, far, wherever you are: Titanic Live in Concert rammer Bella Arena med 76 mand stort symfoniorkester

Del

Tag med på en cinematisk atlanterhavsrejse gennem en af filmhistoriens mest legendariske kærlighedshistorier til Titanic Live in Concert. For første gang i Danmark præsenteres James Camerons mesterværk på det store lærred akkompagneret af et live symfoniorkester og kor, som løfter James Horners udødelige musik og Celine Dions titelhit ud på åbent følelseshav.

Grafik: PR
Grafik: PR

Se eller gense en af filmhistoriens største kærlighedshistorier, når Bella Arena viser ”Titanic” på det store lærred, akkompagneret af et live symfoniorkester. James Horners episke filmmusik fremføres af Stockholm Concert Orchestra med 76 musikere, 40 sangere og en solist under ledelse af den anerkendte britiske dirigent Timothy Henty.

Arrangementet finder sted i efterårsferien lørdag den 19. oktober 2024 i Bella Arena på Amager.

Stockholm Concert Orchestra er med sine nøje udvalgte, skandinaviske musikere kendt for et tårnhøjt kvalitetsniveau og har spillet i Nordens største arenaer i selskab med blandt andre Andrea Bocelli og Il Divo. Orkesteret har specialiseret sig i livefremførelser af filmklassikere lige fra Harry Potter til Star Wars og Frozen og er blandt få i verden certificeret af The Walt Disney Company og The John Williams Organization.

Blockbusteren vandt 11 Oscars og stjal alles hjerter

Den anmelderroste box office-succes fra 1997 er kærlighedshistorien mellem overklassepigen Rose Dewitt Bukater fra første klasse (spillet af Kate Winslet) og kunstneren Jack Dawson fra tredje klasse (spillet af Leonardo DiCaprio). Titanic, skrevet og instrueret af James Cameron, blev en af de mest indtjenende film i verden og vandt 11 Oscar-statuetter, herunder Bedste Film, Bedste Instruktør og – ikke mindst – Bedste Musik og Bedste Sang.

Forestillingen foregår i Bella Arena på Amager, som åbnede i 2021 og ligger dør om dør med Bella Center og AC Hotel Bella Sky. Arenaen er DGNB Guld-certificeret, en af de højeste certificeringer for bæredygtigt byggeri, og omdannes til en spektakulær, symfonisk biograf komplet med lærred, tribuner og orkesterscene. Den gode akustik og det særlige scene-setup lader dig komme helt tæt på musikken og filmens univers; en up-close og feel good-oplevelse, du ikke må gå glip af.

Opgradér til 1. klasse

Gæsterne kommer nemt til Bella Arena med metro til Bella Center Station eller bus og cykel lige til døren. Er man i bil, er der betalingsparkering ved Royal Golf Center overfor Bella Arena eller lige udenfor AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Skal oplevelsen have et ekstra skud filmmagi, kan der opgraderes en ”First class ticket” med bobler i pausen. Herudover er det også muligt at tilkøbe en middagsoplevelse inspireret af den historiske menu på den overdådige luksusliner og/eller overnatning på AC Hotel Bella Sky Copenhagen, som ligger i direkte forbindelse med Bella Arena.

  • Hvad? Titanic Live in Concert
  • Hvor? Bella Arena, Center Boulevard 5, 2300 København S
  • Hvornår? Lørdag d. 19. oktober 2024
  • Hvor meget? Fra 399,-
  • Hvordan? Billetsalger starter torsdag d. 4. april kl. 10:00. Læs mere og køb billet via www.billetlugen.dk/campaign/titanic

Nøgleord

Kontakter

Billeder

James Horners episke filmmusik til Titanic fremføres af Stockholm Concert Orchestra med 76 musikere, 40 sangere og en solist. Foto: PR
James Horners episke filmmusik til Titanic fremføres af Stockholm Concert Orchestra med 76 musikere, 40 sangere og en solist. Foto: PR
Download

Bellagroup A/S

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres-, event- og mødedestinationerne Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tæller bl.a. CIFF - Copenhagen International Fashion Fair, Bogforum og Copenhagen Gaming Week.

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Bellagroup når vigtige milepæle i arbejdet med bæredygtighed og sætter ambitiøse mål for fremtiden2.5.2024 07:40:20 CEST | Pressemeddelelse

Trods travlhed i forretningen har Bellagroup i 2023 holdt fokus på arbejdet med bæredygtighed, og hospitalityvirksomheden er efter blot fire år nu kvart i mål på vejen mod at blive net zero i 2050. Hertil kommer en række nyimplementerede klimamålingsinitiativer og en dugfrisk dobbeltcertificering indenfor flere ISO-standarder. Næste skridt bliver en B Corp-certificering, samt arbejdet med at få kunder og leverandør med dybere ind i bæredygtighedsmaskinrummet.

Kendt brancheprofil bliver ny hoteldirektør på AC Hotel Bella Sky3.4.2024 08:07:47 CEST | Pressemeddelelse

Med sine ikoniske, lænende tårne, 811 værelser og en prisvindende rooftop-restaurant er AC Hotel Bella Sky Copenhagen kendt langt ud over Danmarks grænser. Nu får landets andet største hotel ny General Manager i form af Jesper Olesen, tidligere Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport, som skal fokusere og accelerere forretningsudviklingen. Den tidligere direktør helliger sig fejringen og repositioneringen af Bellagroups 5-stjernede Marriott-hotel i indre by ovenpå en ambitiøs opgraderingsrejse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye