Baal annoncerer 4 eksklusive koncerter til december på Hotel Cecil

Del

CIRCLES – ELEMENTS – TEMPERAMENTS

I starten af 2024 udgav Baal deres 8. studiealbum ”Circles” – et gennemarbejdet, melodisk og modent album, der fik anmelderne op af stolene og udråbte det til et af bandets allerbedste gennem tiden. “Circles” kredser om de cykliske livsfaser, følelser og indre erkendelser. Cirkler, som former og danner os. Cirkler, der ofte sender os tilbage til start, men aldrig tilbage til nul - og altid med nye lag af erfaring og dybere forståelse i bagagen.

Baal har nu besluttet at tegne 4 nye cirkler i sandet:

4 helt eksklusive koncerter som hver især cirkler tematisk og stemningsmæssigt om hver sit element og hvert sit grund-temperament:

Vand - det flegmatiske

Ild - det koleriske

Jord - det melankolske

Luft - det sangvinske. 

Koncerterne vil være sammensat og kurateret af bandet selv med sange fra deres store bagkatalog – fra nye og gamle kendinge til obskure rariteter.

Glæd dig til 4 helt forskellige koncerter med hver sin helt egen stemning på Hotel Cecil. 

KONCERTERNE:

Mandag d. 16/12: Water –The Phlegmatic Concert

Tirsdag d. 17/12: Fire – The Choleric Concert

Onsdag d. 18/12: Earth – The Melancholic Concert

Torsdag d. 19/12: Air – The Sanguine Concert

Billetinformation:

Billetsalget starter fredag 4. april 2024 kl. 10 via pdh.dk/tour/baal/

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Love Shop er på forårs-tour med BLUES EUROPA11.4.2024 10:00:00 CEST | Nyhed

I kølvandet på albummet BLUES EUROPA og seks koncertaftener på Hotel Cecil er anmelderroste Love Shop på tour i hele Danmark dette forår. ”Han er en antirockstjerne, der har fundet sin egen måde at forføre på.” – POLITIKEN. 5 hjerter ”Love Shop cementerer i aften, at de (stadig) er et af Danmarks bedste live-bands og stadig formår at holde sig relevante” – GAFFA. 5 stjerner ”Stor hjemmebanesejr i Hotel Cecil.” – POV International I efteråret 2023 udkom Love Shops 14. album BLUES EUROPA, som har høstet flotte anmeldelser i de landsdækkende aviser og fået masser af opmærksomhed på Danmarks Radio. Singlen ”Studentervognen Kører” har kunne høres på P4 siden sidste sommer og ”Synd og Skam” ligger fortsat i rotation på P6 Beat. Albumudgivelse blev fejret med en vellykket omgang ’LS Nights’ – seks koncertaftener i træk på Hotel Cecil. Her cementerede Love Shop endnu engang deres status som et af landets bedste livebands og igen var anmelderne ellevilde. Dette forår kan det legendariske orkest

Efter udsolgt i K.B.Hallen: Ude Af Kontrol annoncerer efterårstour i 20246.3.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den dynamiske trio formåede at melde udsolgt i K.B. Hallen i København fire måneder før koncerten skal spilles! I forlængelse af den store interesse besøger Ude Af Kontrol seks forskellige byer til en spillestedstour i efteråret 2024. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK drager på spillestedstour i efteråret. Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter. Billetsalget starter fredag d. 8. marts

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye