Nyt koncept i wellness ved Nørreport Station. Det første af sin art i Danmark.

Del

Nyt koncept i wellness åbner ved Nørreport station i København.
Pressemøde: Tirsdag den 23. april kl. 15 i Nørregade 41, 2. sal.
Journalister: Kan få en gratis prøvebehandling efter aftale.

FOTO: Shutterstock

Ayurveda wellness industrien eksploderer lige nu, hvor alle, der går til yoga, er ved at opdage, at yoga stammer fra Ayurveda i Indien.

Men vores form for Ayurveda er anderledes, end hvad der ellers udbydes. Vi åbner med et helt nyt koncept inden for wellness, kaldet for Maharishi Ayurveda Wellness. Det er en helt unik version, hvor vi mixer ultimativ luksus og forkælelse med det helt oprindelige, originale og rent autentiske fra traditionen i Indien. Det foregår i det gamle latinerkvarter i hjertet af København.

Her tilbyder vi en række behagelige behandlinger med forskellige typer af massage og varmeapplikation. Alle behandlinger udføres i en vibrerende dyb stilhed, af specialuddannede massageterapeuter, Gitte, Irita, og Nanna, der på skift to og to synkront masserer hver sin side af kroppen samtidigt, langsomt og nænsomt.

"Det er noget helt specielt at få behandlinger i Maharishi Ayurveda’’, siger læge Charlotte Bech smilende, mens hun står i klinikken i Nørregade lige ved siden af indgangen til Folketeatret. "Behandlingerne bringer dig ned i en dyb meditativ tilstand, hvor du ikke bare oplever indre fred mentalt, men hvor din fysiske krop med celler og væv regenererer fra deres inderste kerne. Du går derfra i en tilstand af dyb indre ro og harmoni."

Maharishi Ayurveda Wellness behandlinger virker afslappende og velgørende. Behandlingerne styrker kroppens evne til at regenerere og giver ny klarhed, ro og velvære i både krop og sind. Når du bliver gladere og friskere, får du mere overskud til andre.

"Undersøgelser tyder på, at det kan være sundhedsfremmende og gavnligt at få Maharishi Ayurveda Wellness behandlinger,"forklarer læge Charlotte Bech.

Læge Charlotte Bech har arbejdet som læge i mange år, bl.a på Gentofte Amtssygehus og ved Rigshopspitalet. I dag driver hun en privat kursusvirksomhed, hvor hun hjælper patienter med alt det, vi kan gøre selv for at holde os sunde og glade, inden for kost, motion, boligindretning og livsstil, specielt yoga og Transcendental Meditation. For nærmere information om behandlinger i Maharishi Ayurveda, kontakt læge Charlotte Bech.

Kontakter

Billeder

Læge Charlotte Beck
Læge Charlotte Beck
Download

Links

Om Charlotte Bech

Læge Charlotte Bech har en baggrund som læge i intern medicin i Tennessee USA, indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus samt intern medicin på Rigshospitalet. Charlotte Bech er autoriseret læge, medlem af lægeforeningen(DADL), medlem af foreningen af speciallæger (FAS), medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM)).

Følg pressemeddelelser fra Læge Charlotte Bech

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Læge Charlotte Bech

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye