Danske Medier

Hvem skal vinde årets Anders Bording Priser 2024?

Del

Du kan nu indstille dit bidrag til Anders Bording Priserne 2024. Bording-priserne er Danske Mediers hæderspris for fag- og specialmedier, som uddeles hvert år. I år afholdes prisuddelingen torsdag den 12. september 2024 i Altingets gård.

Juryen, der i år skal bedømme indstillingerne, består af:

Bille Sterll, selvstændig journalist og kommunikatør

Marianne Søndergaard, kommunikationschef på Hotel- og Restaurantskolen, tidligere redaktionschef

Magnus Bredsdorff, journalist og klimaredaktør hos Politiken

Morten Jest, chefredaktør på Gymnasieskolen

Adm. direktør i Danske Medier, Dicle Duran Nielsen, glæder sig til at fejre fag- og specialmedierne til prisuddelingen den 12. september.

”Fag- og specialmediernes adelsmærke er journalistik til niche-målgrupper. Denne type journalistik er i stigende efterspørgsel og er fundamental for et mangfoldigt mediemarked. Særkendet er at levere journalistik, der går i dybden med komplekse emner og formidle det til forskellige målgrupper. I en tid, hvor informationer flyder og hvor misinformation er udbredt, er fag- og specialmedierne med til at kvalificere den offentlige debat. Det er derfor vigtigt, at vi anerkender dem for deres bidrag og hylder deres indsats,” lyder det fra Dicle Duran Nielsen.

Ved sidste års prisuddeling blev fagbladet 3F’s Asger Westh og Morten Halskov uddelt ’Årets Journalistpris’ for deres længerevarende journalistiske tema ’Livsfarlig asbest’ med deres veldokumenterede arbejde, som også førte til politisk handling med strammere og bedre lovgivning til følge.

”Vi er meget glade og stolte over, at vi vandt Anders Bordings Journalistpris i 2023. Især fordi det skete i et stærkt felt med meget dygtige kolleger, som havde lavet nogle flotte journalistiske projekter på andre fag- og specialmedier,” fortæller Morten Halskov.

Man kan indsende bidrag via linket nedenfor indtil 5. maj kl. 12.00.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Danske Medier

Danske Medier er en brancheorganisation for private medievirksomheder. Vores medlemmer tæller 250 lokale og regionale medier, niche- og fagmedier samt landsdækkende dagblade, aviser og netmedier. Vi arbejder for det frie ord, den uafhængige presse og sunde rammevilkår for en pluralistisk mediebranche.

Følg pressemeddelelser fra Danske Medier

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Medier

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye