Aarhus Airport

Direkte Alicante-rute fra Aarhus går i luften påskedag

Del

Norwegian letter for første gang nogensinde fra Aarhus Airport den 31. marts. Turen går direkte til Alicante, der er den første af tre nye destinationer, som Norwegian sætter på rutekortet fra den østjyske lufthavn i sommersæsonen 2024.

Norwegians nye rute fra Aarhus til Alicante går i luften den 31. marts. Det norske lavprisselskab åbner tre sydeuropæiske ruter i 2024.
Norwegians nye rute fra Aarhus til Alicante går i luften den 31. marts. Det norske lavprisselskab åbner tre sydeuropæiske ruter i 2024. Norwegian

Norwegian starter nu deres flyvninger fra Aarhus Airport med en splinterny rute til Alicante. Som et kæmpe påskeæg triller Alicante for første gang ind på afgangstavlen i den østjyske lufthavn. Dernæst følger flyvningerne til Malaga den 6. april og den 3. maj til Palma de Mallorca. De nye ruter tapper direkte ind i den vækst, som lufthavnen har oplevet inden for internationale rejsende. I 2023 kunne lufthavnen således notere den bedste sommer nogensinde med 44 procent flere internationale rejsende i juni, juli og august end i samme periode i 2019. Den vækstrejse tager Norwegian nu del i. I første omgang kommer Norwegian ind i sommersæsonen med en sædekapacitet på omkring 50.000 rejsende til de tre spanske soldestinationer.   

“Vi er meget glade for, at vi nu åbner vores allerførste ruter fra Aarhus Airport og dermed kan byde en masse nye passagerer fra Aarhus og omegn velkommen ombord. Aarhus Airport har opnået en imponerende vækst de seneste år, og vi ved, at de her tre sommerdestinationer er blandt favoritterne – så vi er sikre på, at de bliver godt taget imod”, siger Magnus Thome Maursund, Chief Commercial Officer i Norwegian.

Aarhus Airport glæder sig til, at de karakteristiske haleror med kendte nordiske personligheder og de særdeles brændstofeffektive moderne rødnæsede fly bliver et hverdagssyn i Aarhus Airport. 

”Norwegian har et super stærkt produkt og er ét af danskernes foretrukne lavprisflyselskaber. Mange østjyder har et særligt forhold til Alicante og rejser dertil flere gange om året. Dem kan vi nu imødekomme med en direkte rute kun 30 minutter fra Aarhus. Det er godt set af Norwegian. Samtidig er ruterne til Malaga og Palma de Mallorca et stærkt supplement til vores allerede eksisterende udbydere. Rejseappetitten er massiv, og vi har modtaget stor positiv respons i markedet for at indsætte flere fly til de spanske favoritter”, siger Lotta Sandsgaard, som er administrerende direktør i Aarhus Airport 

Alicante-ruten går i luften den 31. marts 2024 med to ugentlige afgange torsdag og søndag. Dernæst følger Malaga den 6. april 2024 med en lørdagsafgang, mens det første fly til Palma de Mallorca letter den 3. maj 2024 med to ugentlige afgange mandag og fredag.

Kontakter

Om Aarhus Airport

Aarhus Airport A/S’ ambition er at være østjydernes foretrukne lufthavn og forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det jyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde, der er Jyllands største. Lufthavnen er igennem de seneste år blevet totalmoderniseret og udvidet til dobbelt størrelse.

I 2024 er Aarhus Airport A/S vært for Europas vigtigste luftfartskonference, Routes Europe, der er en mødeplatformen for luftfarts-branchens beslutningstagere. Aarhus Airport A/S er ejet af Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og privatinvestor Staus A/S. Køreturen til Aarhus Airport tager cirka 30 minutter fra Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye