AutoMester Danmark

T.M. Autoteknik startede året med at opgradere til AutoMester E+

Del
Thomas Mosebo glæder sig over at hans værksted T.M. Autoteknik nu er en del af AutoMester E+
Thomas Mosebo glæder sig over at hans værksted T.M. Autoteknik nu er en del af AutoMester E+

På Hvidovregade 28 ligger T.M. Autoteknik, der for blot to år siden blev en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At værkstedet per 1. januar 2024 er opgraderet til AutoMester E+, betyder bl.a., at værkstedet går den grønne omstilling i møde og også favner el-og hybridbiler.

I godt og vel fjorten år har T.M. Autoteknik været solidt placeret på Hvidovregade 28 med Thomas Mosebo ved roret. I 2022 blev værkstedet en del af AutoMester, og nu, to år senere, er det igen tid til forandring. Fra den 1. januar 2024 kunne T.M. Autoteknik nemlig kalde sig Automester E+.

Flere og flere danskere skifter benzin- og dieselbilerne ud med el- og hybridbiler. Sammenligner man salget af elbiler i juli sidste år med samme tidspunkt i 2022, ser man en stigning på hele 81%. Interessen er stigende, udviklingen går stærkt og fremtidsforskere peger på, at hver anden dansker enten vil leje eller eje en el- eller hybridbil i 2030.

Derfor er det også vigtigt for Thomas Mosebo, at hans værksted, T.M. Autoteknik, kan tilbyde den rette service og vejledning til Hvidovre og omegns stigende andel af kunder med el- og hybridbiler. Næsten lige så vigtigt er det dog at gøre kundekredsen opmærksom på dette:

“Det er altid vigtigt at rette sig efter kundernes efterspørgsel, hvis man også vil være relevant i fremtiden. Vi har haft flere og flere efterspørgsler på service af elbiler og vejledning om mere bæredygtig kørsel, særligt fra de yngre generationer. Det skal vi selvfølgelig imødekomme, men vi skal også vise klart og tydeligt, at vi imødekommer det. Derfor er vi glade for at kunne sende et klart signal om dette, med vores nye AutoMester E+ skilt,” fortæller Thomas Mosebo, der har været værkstedsejer siden 1989.

Speederen i bund på den grønne omstilling

Siden 2022 har T.M. Autoteknik været en del af AutoMester-kæden, der omfatter næsten 400 værksteder og over 1100 dedikerede mekanikere. Fra og med den 1. januar 2024 har værkstedet officielt tilsluttet sig AutoMesters innovative E+ koncept. Det er en forandring, der må siges at åbne nye døre og muligheder, i og med at værkstedet nu kan tilbyde en bred vifte af E+ services, herunder servicering og reparation af el- og hybridbiler, E+ Vejhjælp, ekspertvejledning om grønnere kørsel og meget mere.

“Selvom jeg havde et utroligt godt indtryk af AutoMester før vi blev en del af kæden, er jeg kun blevet imponeret over den gennemtrængende positive effekt, det har haft på mit værksted – lige fra den interne kultur til bundlinjen, og alt derimellem. Derfor har det heller ikke været en svær beslutning at stige om bord på deres E+ koncept,” fortæller Thomas Mosebo.

Ifølge værkstedsejeren er det særligt efteruddannelserne indenfor el-og hybridbiler samt vejledning indenfor mere bæredygtig kørsel, der vækker begejstring blandt hans fire medarbejdere og ham selv: “Der er ingen tvivl om, at det store fokus på efteruddannelse i AutoMester E+ er med til at sikre vores ståsted i fremtiden. Det er jo både vigtigt, at vi i værkstedet ved så meget som muligt om de biler, vi reparerer, ligesom det er vigtigt at kunne videreformidle kyndigt, når kunderne spørger ind til f.eks. mere bæredygtig kørsel.”

Den 16. april afholder værkstedet desuden et foredrag for kvinder i samarbejde med Hvidovre kommune. Foredraget, der hedder Kvinde Kend din Elbil, vil kaste lys på relevante emner vedrørende elbiler og imødekomme alle de spørgsmål, der måtte være til elbiler. Bliver det en succes, håber den 60-årige værkstedsejer at udvide konceptet.

Om AutoMester E+

Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på klimaet. Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig holde fokus på grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed. Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, E+ vejhjælp, vejledning omkring grønnere kørsel og meget mere.

Nøgleord

Kontakter

Lena Britt Pedersen
Marketing Manager
lena.pedersen@automester.dk
63418988

Billeder

Om Automester

AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med næsten 400 værksteder. Den prisvindende kæde investerer i grønnere tiltag og nye teknologier, mens de tilbyder service og reparation af alle slags biler - uanset mærke, model og årgang. Fordi det skal være enkelt at være bilejer. 

Følg pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Sloth Auto lytter til den lokale efterspørgsel: Har dog selv et opråb25.3.2024 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Miljøvenlige tiltag og bæredygtighed er på de flestes læber i disse år - også bilejernes. Derfor har det lokale værksted i Gilleleje opgraderet forretningen til at være AutoMester E+, hvilket betyder, at de har introduceret en række nye løsninger, der er lidt grønnere end normen i branchen Sloth Auto har været fast inventar i Gilleleje siden 1977 og er i det hele taget et kendt navn i byen, hvor de sponserer Bakkefesten, Kulturhavnen og Græsted Veterantræf. I år har de taget et skridt, som ejer Karsten Ormsby vurderer, vil fremtidssikre værkstedet. Drømmen er nemlig at kunne reparere biler i mange år fremover: “Vi har oplevet en større efterspørgsel på grønnere løsninger, service på el- og hybridbiler og på at håndtere miljøaffaldet. Og så må man jo gøre noget,” mener den 33-årige værkstedsejer, der overtog forretningen i 2021. Værkstedet, der er en del af AutoMester-kæden, er blevet opgraderet til AutoMester E+, der bl.a. indebærer bedre service på el- og hybridbiler, forsvarlig håndt

Læsø får nyt AutoMester-værksted18.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 1. januar 2024 åbnede Ole Klitgaard og Henrik Møller Mortensen et nyt værksted i Byrum på Læsø. Værkstedet er en del af landets største værkstedskæde, AutoMester, hvilket sikrer en lang række fordele for kunder såvel som for værkstedsejerne selv. I årtier har Byrum Auto haft adresse på Gammel Kirkevej 8, Læsø. I forbindelse med årsskiftet fra 2023 til 2024 blev det tid til en forandring, og et nyt AutoMester værksted overtog lokalerne. De nye værkstedsejere på adressen, Ole Klitgaard og Henrik Møller Mortensen, kender hinanden fra deres tid i Byrum Auto. 46-årige Ole Klitgaard startede sin karriere som mekaniker i Byrum Auto i 1994. Her var han blandt andet med til at lære den nu 31-årige Henrik Møller Mortensen op, da han startede som lærling på samme værksted 17 år senere. Selvom de to kom utroligt godt ud af det med hinanden, besluttede Ole Klitgaard sig for at afprøve livet som selvstændig skibselektriker i 2014. “Jeg holder meget af livet som selvstændig, men jeg savnede da og

Havnens Auto udvider forretningen: Har allerede givet flere kunder14.3.2024 06:45:00 CET | Pressemeddelelse

Alt tyder på, at fremtiden er mere grøn end i dag - også når det gælder bilbranchen. Derfor er den lokale AutoMester i Grenå blevet til AutoMester E+, så de kan håndtere alle slags biler og gøre det på en mere hensigtsmæssig måde set med klima-briller på. “Vi vil gerne tilbyde vores kunder det bedste,” fortæller ejeren På havnen i Grenå ligger et velrenommeret værksted, der siden 2022 har haft AutoMester-logo på fronten. Værkstedet har ligget der siden midt 80’erne, og det har de planer om at blive ved med. Derfor har ejeren netop investeret i at gøre værkstedet klar til fremtiden. Havnens Auto har nemlig fra februar udvidet deres service med et nyt fokus på miljøvenlige initiativer og håndtering af el- og hybridbiler. "Vi vil gerne være med til at forme fremtiden, omstille os og gøre det rigtige," fortæller 42-årige Morten Nielsen, der ejer Havnens Auto og nok bedst er kendt som den lokale AutoMester i byen. Han fortsætter: “Der sker en stor teknologisk udvikling med bilerne i øjeblik

K.E. Automobiler tager del i autobranchens grønnere udvikling11.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Siden 2010 har K.E. Automobiler i Svendborg været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At værkstedet siden 1. februar 2024 har været en del af AutoMester E+ medfører bl.a. et øget fokus på miljøet samt tydelig inklusion af kunder med el- og hybridbiler. Miljøvenlige tiltag og mere bæredygtige alternativer er kommet for at blive. Denne udvikling afspejles også i autobranchen, hvor el- og hybridbiler i højere og højere grad er de foretrukne alternativer. Ifølge Danmarks statistik steg bestanden af elbiler i Danmark med hele 69 % 2021 til 2022, mens bestanden af plugin hybrider steg med 35 %. Denne tendens er en K.E. Automobilers værkstedsejer, 51-årige John Storm, har fulgt tæt. Ifølge den erfarne personvognsmekaniker, sælger, og værkstedsejer, er der nemlig særligt to parametre, der er afgørende for et værksteds succes: Udvikling og service – og de to er tæt forbundne. “Jeg kan heldigvis godt lide at følge med i udviklingen og alt det nye, der sker. Selvom jeg tror, vi h

AutoMester Højer vil stå stærkere i fremtidens autobranche4.3.2024 08:01:00 CET | Pressemeddelelse

Siden 1999 har AutoMester Højer, vest for Tønder, været en del af Danmarks største værkstedskæde, AutoMester. At det lille sydvestjyske værksted blev optaget som en del af AutoMester E+ per februar 2024, medfører blandt andet et øget fokus på klimavenlige tiltag og servicering af el- og hybridbiler. Flere og flere danskere udskifter benzin- og dieselbilerne med el- og hybridbiler. Sammenligner man salget af elbiler i juli 2023 med samme tidspunkt i 2022, ser man en stigning på hele 81%, og i 2023 kørte intet mindre end 187.800 elbiler rundt på de danske veje. Interessen er stigende, udviklingen går stærkt og fremtidsforskere peger på, at hver anden dansker vil eje eller leje en el- eller hybridbil i 2030. Denne tendens gør sig også gældende i Henrik Christiansens værksted, på trods af sin placering i den lille by i Danmarks sydvestligste hjørne. Derfor mener den 51-årige værkstedsejer, at AutoMesters E+ koncept er det helt rette skridt for hans værksted. “Selvom Højer er en lille by, d

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye