Dansk kunstner søger efter håbet i Europas undergang

Del

Igennem april udstiller billedkunstneren Simon Bang sine drømmende storbymalerier i ”Palægade 4” i København, som anden del af hans største solo popup udstilling nogensinde.

Simon Bang
Simon Bang

Teamet er ”håb”, som modsætning til undergangstemaet i hans forrige udstilling samme sted i marts. Findes ”Håbet” reelt set i vores vestlige verden, eller opfører vi os bare som om alt er normalt, mens vi nærmer os undergangen?

”Verdens dystopiske tilstand optager mig, hvor håbet om bedre tider er nødvendigt for at holde livsmodet oppe. Men samtidig er håbet også vores største illusion, som ikke findes, og musikken som spiller, mens skibet synker” udtaler Simon Bang, der har været på jagt efter håbets motiv i tusmørkets København.

”Jeg forsøger at male det jeg ser og fornemmer, og de tomme gader bliver personlige som var de mennesker – som om de var levende væsner. Jeg forsøger at fange tiden i det usynlige, som har samme flygtige eksistens som håb. Stemninger og lys gør håbet virkeligt, så det bliver genkendeligt og sjælfuldt.”

Simon Bang udstiller sine værker i Palægade 4, 1261 København K. Der er fernisering den 4. marts fra 16.00 - 20.00 og udstillingen ”Alt det som vi vil miste ?” varer til 27. april 2024.

Kunstneren vil være tilstede under udstillingsperioden. Åben: ons-fre. 14-18. Lørdag 12-15.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Simon Bang Art

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Simon Bang Art

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye