Lægevagten flyttede til nye lokaler

Del

Lægevagten fik i dagene op til den 1. februar 2024 nye lokaler på Regionshospitalet Horsens. Funktionen er dermed placeret tæt på andre akutte opgaver.

Vagtlægechef i Horsens Anders Vestergaard og lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard klipper den røde snor til de nye lokaler.
Vagtlægechef i Horsens Anders Vestergaard og lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard klipper den røde snor til de nye lokaler.

De nye lokaler omfatter undersøgelsesrum samt et nyt venteområde og ligger tæt på Akutafdelingen, så Lægevagtens personale nu samlet ét sted, og alle akutte opgaver løses i det samme område af hospitalet.

Samtidig er adgangsforholdene blevet ændret, så patienter til Lægevagten nu skal ind ad den samme indgang som patienter til Akutafdelingen og Skadestuen.

Indgangen er markeret med akutsymbolet (+) og ligger lige til højre for Indgang A (Hovedindgangen).

Der er både elevator og trapper op til Lægevagtens nye venteområde, hvor patienter skal scanne deres sundhedskort ved ankomsten.

Til nye og bedre rammer

Lægevagten har tidligere befundet sig i pressede fysiske rammer i Røntgen og Skanning.

- Lægevagten er blevet flyttet rundt med, og I har skullet finde jer i mange ting undervejs i det byggeprojekt, som har været igang på hospitalet, sagde  lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard ved indvielsen af de nye lokaler.

Han gav udtryk for stor anerkendelse til lægerne i vagtordningen, fordi de har vist stor forståelse for de skiftende og ikke særligt tilfredsstillende rammer de senere år.

På en almindelig hverdag kan der komme 45-75 patienter for at blive set i Lægevagten. På en dag i weekenden kan det være langt over 100.

Kontakter

Billeder

Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens er et af fem akuthospitaler i Region Midtjylland og områdehospital for ca. 233.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalet varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning og omfatter desuden Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup.

Regionshospitalet Horsens har hvad der svarer til 1.628 fuldtidsstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye