Næstved Bibliotek og Borgerservice

Højtlæsning på en helt ny måde

Del

Fortælleteateret opfører ”Den dag Leopold blev forelsket” og ”Farver og følelser”. Forestillingen, som er for børn fra 3-6 år, bliver opført på Næstved Bibliotek lørdag den 20. april kl. 10.30-11.30.

Billede af en mand og grisen Leopold på en bogforside
Fortælleteater kombinerer teater, litteratur og billeder Forlaget Bolden

Lad fortællingen begynde …

Sæt jer godt til rette, lad dørene gå op og nyd historien, der bliver vakt til live i form af en fortælle-teaterforestilling.

Teater og litteratur i kombination

På Næstved Bibliotek glæder vi os meget til at byde velkommen til ”Fortælleteater for børn”. Her kombineres teater og litteratur; det er højtlæsning for børn på en helt ny måde. Historierne ’fortælles højt’ af en historiefortæller med store billedark i et fysisk Fortælleteater. En levende og magisk måde at fortælle historier på.

Skuespiller Dan Schlosser læser op fra ”Den dag Leopold blev forelsket”. Grisen Leopold er kendt og elsket af mange børn.  Efter første oplæsning, vil der være en lille aktiv pause for børnene inden næste fortælling, ”Farver og følelser” læses højt.

Historieformidling med engagement

”Fortælleteateret for børn” er en sjov, udadvendt og professionel måde at formidle historier på, hvor børnene engageres af den mundtlige fortælling i kombination med farverige billeder.

Med denne forestilling for børn i alderen 3-6 år, sætter vi i den grad fokus på temaet kærlighed for nogle af vores yngste biblioteksbrugere.

Fortælleteateret er udviklet af Forlaget Bolden. Skuespiller Dan Schlosser står for oplæsning og fortælling.

Forestillingen kan opleves på Næstved Biblioteks Lille Scene lørdag den 20. april kl. 10.30 til ca. 11.30. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser – så husk at bestille din gratis billet på www.naesbib.dk

Kontakter

Billeder

Billede af en mand og grisen Leopold på en bogforside
Fortælleteater kombinerer teater, litteratur og billeder
Download
Billede af dame der læser højt, mens en flok børn lytter
Børnene bliver tryllebundne af den levende fortælling
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye