DEAS

DEAS færdiggør eksklusiv erhvervsejendom på vegne af Sampension i København: Nu er ejendommen fuldt udlejet

Del

Alle lejere er nu fundet til Sampensions 10,000 kvadratmeter store erhvervsejendom i Københavns Nordhavn. DEAS har bistået Sampension med moderniseringsopgaven af den eksklusive ejendom, der byder på innovative løsninger indenfor genbrug og moderne kontorindretning.

Sampension/Nicky Hendrich

På Sundkrogsgade i det attraktive og sprudlende Nordhavn i København, har renoveringen og moderniseringen af Sampensions eksklusive erhvervsejendom stået på siden 2022. Den omfattende renovering er nu trådt ind i sin slutfase og står endeligt færdig og i fuld drift pr. 1. august.

Ejendommen er omdøbt ’Krystalhuset’ som en ny identitet, og allerede nu er samtlige af ejendommens kontorkvadratmeter officielt udlejet til i alt fire lejere.

”’Krystalhuset’ står som en både ikonisk og unik ejendom og et projekt, hvor vi i DEAS har gjort brug af vores kompetencer og viden om strategisk erhvervsindretning. Sammen med Sampension har vi løftet baren for, hvordan flerbrugsejendomme kan indrettes smart, fleksibelt og effektivt i en tid, hvor arbejdsmønstrene løbende udvikler sig, ” siger Mie Møller, Lead Architect, DEAS.

”Vi er rigtig tilfredse med resultatet af den renoverede ejendom. Det har været et omfattende projekt med en struktureret proces, men med plads til innovative inputs i forløbet, som sikrer en stærk sammenhæng mellem innovation, brugervenlighed og drift. Med ejendommens nye identitet og gode beliggenhed vil aktivet være en fremtidssikret investering, som vi er meget stolte af,” siger Martin Rauhe Pedersen, Senior Portfolio Manager, Sampension.

Cirkulær økonomi og innovativ indretning

Sampension har ønsket at skabe en ejendom, der imødekommer og muliggør moderne kontorindretninger samtidig med, at ejendommen er indrettet med afsæt i ansvarlige løsninger.

Indretningen bærer især præg af, at ejendommen skal rumme flere forskellige kontorer og brugere, der både har forskellige og skiftende arbejdsmønstre. Særligt i disse år forandres måden, vi arbejder på, og derfor er indretningen sket med et udgangspunkt i at være fleksibel, så den løbende og hurtigt kan ændres i takt med udviklingen i arbejdsmønstrene.

Desuden har Sampension lagt vægt på, at samtlige kvadratmeter skal aktiveres. Derfor er der skabt attraktive og effektive fællesarealer. DEAS har bl.a. involveret operatøren af ejendommens franske bistro ’Cheval Blanc’ for i samarbejde at skabe optimale rammer for såvel oplevelsen som den daglige drift og brug af fællesarealerne som forlængelse af kontorerne.

”Vi oplever i disse år en stor efterspørgsel efter fleksible arealer, der kan tilpasses løbende. Det er den efterspørgsel, vi imødekommer på Sampensions ejendom, hvor vi har haft den daglige drift for øje allerede fra begyndelsen af renoveringen og strategisk involveret de kommende samarbejdspartnere i driften,” siger Mie Møller.

DEAS har med Sampension desuden lagt ambitiøse mål for genbruget af materialer i ejendommen. Det gælder bl.a. fællesarealerne mellem ejendommens kontorer. Her er størstedelen af stolene i bistroen fremstillet af genbrugsplast, som er indsamlet på tre af Sampensions ejendomme.

Foruden energioptimering af hele bygningen og solceller på taget, er overfladerne i høj grad bevaret under renoveringen for at forlænge levetiden for materialerne og deres aftryk i CO2 regnskabet.

Fakta

  • Ejendommen fordeler sig over 10,000 kvm. Heraf 7,500 kontor kvm.
  • Ejendommen har fået navnet ’Krystalhuset’, som blandt andet stammer fra, at kunstner Mette Colberg har udsmykket et stort glaskunstværk på en af ejendommens 25 meter høje vægge. Kunstværket er inspireret af krystaller, og desuden er ejendommens mødelokaler opkaldt efter krystaller.
  • Ejendommens spiseområde er opkaldt ’Bistro 11’. Køkkenet er designet og sammensat med tanken om at give oplevelsen af en klassisk fransk bistro. I forlængelse af bistroen er et 60m2 orangeri etableret.
  • 70% af stolene i bistroen er lavet af genbrugsplast via ’My Trash Konceptet’, hvor Sampension har samlet plast ind fra tre andre ejendomme.
  • Ejendommen er fuldt energioptimeret, der er etableret solceller på taget og gamle armaturer er bygget om og genbrugt i en anden ejendom.
  • Udearealerne er indrettet med et fokus på at øge biodiversiteten.

Kontakter

Billeder

Om DEAS

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk end-to-end strategisk samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden i ejendomsbranchen.

DEAS Group er samarbejdspartner og rådgiver for nationale og internationale investorer i Norden samt andre stakeholders under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group.

Med basis i vores tre fokusområder, ’Stakeholder Management’, ’Social Impact’ og ’Innovation’, leverer et dedikeret team af 1.00 ejendomsspecialister med dyb indsigt i de lokale markeder rådgivning og alle typer af services inden for fast ejendom, så som transaktionsrådgivning og asset management samt udvikling, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-privat partnerskaber (OPP).

Vi er tilstede i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på over 2.600 ejendomme med et samlet areal på 13 mio. m2 og mere end 39 mia. EUR i forvaltet ejendomsværdi (AUM). DEAS Group ejes af den førende europæiske kapitalfond Montagu Private Equity.

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye