All Things Live ApS

Lågsus inviterer til karrierens største musikfest

Del

Lågsus, den dynamiske duoen bestående af Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel har, er ikke bare tilbage i radioen - de er i den grad også tilbage som livefænomen. Fredag 1. november giver de karrierens største koncert i Københavns nye spillested, Poolen.

Lågsus
Lågsus Foto: PR

Nicholas Kawamura & Pelle Peter Jencel har i over et årti skabt fest i det ganske land. I både radioen og på landets festivaler har de stået for en intens blanding af rave-beats, konfetti og overraskende gæster. Med andre ord - den perfekte fest.

I efteråret 2023 fyldte de Store Vega og nu rykker de op i Københavns nye store spillested for at spille deres karrieres største og mest ambitiøse fest med mere af det hele.

Vi glæder os helt intenst til at fylde Poolen med 2500 vanvittige gæster og bade dem i amok.
I Vega smed folk tøjet og badedyrene crowdsurfede til det sidste. Men vi tror at det kan blive endnu vildere.”

Next level pool party

Poolen er et venue der fokuserer på lyd og lys. Og dét har Jencel & Kawamura tænkt sig at udnytte fuldt ud.

Det er fantastisk at spille et sted, hvor det kilder ligeså meget i maven på arrangøren, som på artisten, når vi snakker om, hvor voldsom bas og laser vi kan investere i.

Det er tydeligt, at Poolen har forsøgt at sikre de optimale rammer for et rave. Som man oplever det til Tomorrowland, Ultra og andre steder der er dedikeret den elektroniske oplevelse. Bare i nogle mørke industrielle rammer. Vi elsker når alt er skruet op til 11, og derfor er Poolen det rette sted for os.”

Revivalstemning

Det er ingen hemmelighed at Nicholas og Pelle bl.a. har slået deres navn fast i radioen. Og nu hvor de er tilbage som radioprogram, er det som om, at hele live-hypen også er eksploderet.

Vi er beærede over at kunne sige at vi har været i gang i over 10 år, men at der stadig kommer nye med på vognen. Dét vil vi gerne honorere ved at give dem muligheden for at opleve et Lågsus rave i levende live. For både nye og gamle tilhængere af vores vanvidsprojekt.”

Det er med andre ord to garvede men ydmyge festkonger der inviterer til bal fredag 1. november. Lågsus.

LÅGSUS
FREDAG 1. NOVEMBER 2024 - POOLEN, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 1. APRIL KL. 11
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lågsus
Lågsus
Download

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye