Viborg Bibliotekerne

Viborg Big Band skyder jubilæumsåret i gang med en festlig musikalsk forårshilsen på Hovedbiblioteket i Viborg d. 10. april

Del

Kalenderen viser forår, og det betyder at Viborg Big Band spiller deres traditionsrige og swingende fyraftenskoncert på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg, og i år er et helt særligt år for Viborg Big Band, som kan fejre 20 års jubilæum.

Viborg Big band / pressefoto
Viborg Big band / pressefoto

I 2004 fik Viborg Big Band sin nuværende form med Ebbe Ringblom som entusiastisk dirigent.

Bandet er tilknyttet Kulturskolen Viborg, og har fast øvelokale og øvetid der. Musikerne er alle glade amatører, der gennem utrætteligt samspil har udviklet sig til et velsmurt band med talrige, offentlige koncerter i Viborg og omegn.

Solist Steen Hansen
Gennem de 20 år har bandet haft stor glæde og inspiration af talrige professionelle gæstesolister og med sig som solist denne gang har de Steen Hansen på basun.

Et forrygende jubilæumsår skydes i gang med koncerten d. 10. april. Senere kan Viborg Big Band opleves bl.a. under Snapsting, igen på Skakbrættet og i september i Stoholm. I forbindelse med jubilæumskoncerterne udgives et hæfte, der fortæller nærmere om bandets 20-årige historie. Hæftet uddeles gratis til koncertgæsterne.

Koncerten d. 10. april spilles på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg kl. 19.00, der er fri entré og alle er velkomne.

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 8787 3413

Billeder

Download
Steen Hansen
Steen Hansen
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye