Danske Spil A/S

Danske Spil skyder påsken i gang med to nye millionærer

Del

To danskere kan se frem til en ekstra god påskeuge, da de efter weekendens Lotto trækning kan kalde sig millionærer – endda uden at ramme plet på de 7 magiske vindertal. Samtidig er der nu en svimlende stor påskepulje i sigte, når førstepræmiepuljen i Lotto vokser til 14 millioner kroner.

Der blev i weekenden spredt tidlig påskeglæde til to heldige danskere, da der som altid blev trukket to nye millionærer ved ekstratrækningen ’Millionærchancen’.  Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken.  Weekendens to millionærer har denne gang én ting til fælles: De har begge spillet med via abonnement.

Den ene heldige vinder er fra Haderslev Kommune, mens den anden er fra København.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem begge to et kæmpestort tillykke.

Stor påskepulje i sigte
Mens der trods alt blev uddelt millioner til et par heldige danskere, var der for tredje uge i træk, ingen der løb med førstepræmien. Det betyder, at der på lørdag er hele 14 millioner kroner på højkant. Så hvem ved; måske en heldig dansker kan sætte sig ved påskebordet med et ekstra stort smil på læben, når der igen i weekenden skal trækkes syv vindertal.

Det er ikke kun i Lotto, at puljen de seneste uger har vokset sig stor. Det gælder også for Eurojackpot, hvor puljen på tirsdag lyder på magiske 228 millioner kroner og for Vikinglotto på onsdag, hvor puljen har sneget sig op på hele 79 millioner kroner.

Lotto, vindertal, 23. marts
3, 7, 26, 27, 28, 32, 34

Lotto, tillægstal, 23 marts
11

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye