Horizon3

International tech-profil nyt bestyrelsesmedlem i Horizon3

Del

Tidligere Gartner Research-direktør, Peter Søndergaard, træder ind i bestyrelsen for den unge, danske fond for at konsolidere investeringsprocesserne.

Peter Søndergaard
Peter Søndergaard

Det er blot 13 måneder siden, at innovations- og vækstfonden Horizon3 blev børsnoteret, men fonden har allerede sat sig godt til rette i markedet for globale vækstaktier. Med et samlet afkast siden starten på knapt 60% og en AUM på ca. 150 mio. kr. ligger Horizon3 nr. 2 i verden i Morningstar-kategorien Globale Large Cap Growth målt på afkast.

Med den succesfulde start har Horizon3 fået mulighed for at tilføre virksomheden en ønsket kapacitet i form af en af de mest anerkendte danske tech-profiler i verden, nemlig tidligere Gartner Research-direktør, Peter Søndergaard.

Direktør, Henrik Karlsen har tidligere arbejdet sammen med Søndergaard i netop Gartner, og han betragter det nye samarbejde som et drømmescenarie:

”Der er få mennesker inden for tech og digitalisering, jeg har så stor respekt for, som Peter. Jeg er sikker på, at hans globale udsyn og dybe kendskab til fondens investeringsunivers vil kunne ruste os yderligere. Jeg er stolt over, at han vil være med på turen og glæder mig til, at Horizon3 og fondens mere end 1000 medinvestorer får gavn af hans kompetencer”.

Peter Søndergaard, som i dag under eget navn rådgiver en række af verdens største virksomheder i digital transformation, har sagt ja til bestyrelsesposten i Horizon3 af en særlig årsag:

”Jeg glæder mig til at blive en del af fonden, som jeg har fulgt fra sidelinjen siden starten sidste år. Jeg er imponeret over de flotte resultater, men først og fremmest oplever jeg en indlysende rigtig investeringsstrategi. En strategi, der koncentrerer sig mere om virksomhedernes innovationskraft og langsigtede potentialer end om kortsigtede tekniske analyser. Min oplevelse af Horizon3 er, at der er fokus på helhedsbilledet af de enkelte virksomheder og deres plads i fremtiden. Det fokus er kun muligt med en i særklasse grundig due diligence, som jeg ser frem til at være med til at udvikle yderligere”.  

Peter Søndergaard erstatter Benjamin Roland Bjerre i bestyrelsen. Benjamin har samtidig solgt sine aktier i fonden og er dermed ikke længere en del af ejerkredsen.

Kontakter

Billeder

Peter Søndergaard
Peter Søndergaard
Download

Links

Om Horizon3

Horizon3 er en dansk investeringsfond.

Vi investerer i 20-30 af de mest innovative vækstvirksomheder i verden.

Virksomheder, som har fremtiden i sig.

Virksomheder, som løser reelle problemer i et globalt marked.

Virksomheder, som har store muligheder for at vækste markant de næste 10-15 år.

Vi shorter ikke. Vi gearer ikke. Vi spekulerer ikke.

Følg pressemeddelelser fra Horizon3

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Horizon3

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye