Region Midtjylland

Færre patienter på hospitalerne: Sådan gør Regionshospitalet Gødstrup

Del

Onsdag efter påske - 3. april - får regionsrådet at se, hvordan Regionshospitalet Gødstrup arbejder sig frem mod en hverdag, hvor flere patienter bliver tilbudt god behandling hvor de bor, og dermed slipper for indlæggelse eller transport.

Hvordan kan flere patienter få tilbudt sundhedsydelser hjemme eller i nabolaget, så færre behøver komme på hospitalet for at få behandling?

Spørgsmålet optager blandt andre medlemmerne af regionsrådet i Region Midtjylland. Tirsdag mødes politikerne på Regionshospitalet Gødstrup for at fokuserer på udfordringen, der også er kendt som 'Transformation i sundhedsvæsenet'

Sådan gør Gødstrup

Det store hospital i vest viser konkrete eksempler på, hvordan der i Gødstrup bliver arbejdet med at understøtte sundhedsvæsenets omstilling. Regionsrådsmedlemmerne skal derfor besøge afdelinger for hjertesygdomme, mave- og Tarmkirurgi og øre-, næse- og halskirurgi, for at se eksempler på succeser og udfordringer på klinikniveau.

Robustgørelse af akutområdet

Udover transformation står også robustgørelse af akutområdet, regionalpolitiske fora, kultur som sundhedsfremme, og det europæiske samarbejde om data og sundhedslovgivning på programmet.

Pressen er velkommen - husk tilmelding!

Pressen er velkommen til at følge hele eller dele af regionsrådets besøg på Regionshospitalet Gødstrup onsdag 3. april. 

Tilmelding skal ske senest onsdag den 27. marts kl. 13 ved henvendelse til Sofie Frank Nielsen på sofie.frank.nielsen@stab.rm.dk eller tlf. 2924 0087.

Se link til programmet herunder. 

Kontakter

Kontaktoplysninger på medlemmer af regionsrådet

Regionsrådets 41 medlemmer er valgt for 1. januar 2022 til 31. december 2025. Alle har egen side med oplysninger om politikeren.

https://link.rm.dk/Regionsrådetsmedlemmer

Vedhæftede filer

Om Region Midtjylland

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

KORRIGERET. Lisbeth Holsteen Jessen går på pension9.4.2024 13:50:56 CEST | Pressemeddelelse

KORRIGERET. I underrubrikken er tallet 30 ændret til 31. 4. afsnit "Lisbeth Holsteen Jessen er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Statskundskab i Aarhus og bestred forskellige lederstillinger i Aarhus Amt, før hun i 2007 blev hospitalsdirektør først på Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter og senere Odder Sygehus." er ændret til: Lisbeth Holsteen Jessen er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Statskundskab i Aarhus og bestred forskellige lederstillinger i Aarhus Amt, før hun i 1998 blev hospitalsdirektør først på Odder Sygehus og senere, i 2007, på Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter. Vi beklager fejlene. Efter 31 års ansættelse i Region Midtjylland – heraf 16 år på Regionshospitalet Horsens - har hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen valgt at gå på pension.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye