EWII A/S

EWIIs lynladere rykker ind ved Lillebælt Nord

Del

Energikoncernen EWII har vundet en kontrakt med Vejdirektoratet og sætter lynladere op ved rastepladsen Lillebælt Nord nær Middelfart. Forventningen er, at elbiler inden for kort tid kan lade ved EWIIs ladestandere på pladsen ved Fynske Motorvej.

”Vi er utroligt glade for lave en aftale med Vejdirektoratet om ladeparken ved Lillebælt Nord. Det er en plads, som rigtig mange benytter til at lade. Infrastrukturen er allerede veletableret på pladsen, og derfor vil vi også i løbet af kort tid have EWII-lynladere klar til brug," siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for Ladeinfrastruktur i EWII Koncernen.

Vejdirektoratet har opdelt ladeparken Lillebælt Nord i to delaftaler. Her har EWII vundet den største kontrakt på 8 lynladere. Ved hver lynlader er der plads til to ladende elbiler ad gangen.

Ladepladsen ved Lillebælt Nord bliver en del af EWIIs voksende netværk af offentlige ladestandere. Fra Københavns Lufthavn i Øst til Hvide Sande i Vest er koncernen i færd med at etablere cirka 4000 ladepunkter.

Alle EWIIs ladestandere kan bruges uden abonnement, og prisen følger udviklingen i spotprisen på el time for time.

Se kortet over EWIIs netværk af offentlige ladestandere.

Læs pressemeddelelse fra Vejdirektoratet om ladeparken ved Lillebælt Nord

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:

Jesper Antoni Nicolaisen, chef for Ladeinfrastruktur i EWII Koncernen, på telefon 3030 0028

Om EWII

EWII er en dansk energikoncern, der sælger grøn strøm og hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. En koncern, der ønsker at gå forrest i den grønne omstilling med udviklingen af intelligente løsninger og fleksible lagrings- og energisystemer.

I Trekantområdet er EWIIs forsyningsselskab TREFOR leverandør af vand, fjernvarme og elnet, ligesom selskabet driver elnettet på Bornholm. Det er grøn infrastruktur med fokus på høj forsyningssikkerhed.

EWII opbygger et netværk af offentlige ladestandere til elbiler med mere end 4000 ladepunkter fra Københavns Lufthavn i Øst til Hvide Sande i Vest, og i Trekantområdet udruller EWII fibernet til samtlige husstande.

Koncernen er selvejende og forbrugerstyret med en historie, der strækker sig over mere end 150 år. På tværs af organisationen har koncernen mere end 400.000 kunderelationer og -forpligtelser, og EWII er med knap 700 ansatte en af Trekantområdets største private arbejdspladser.

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye