Link Concept ApS

Mac værksted åbner for 1-times service i hele landet

Del
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Står du i en presset situation, hvor din Mac skal have skiftet batteri eller skærmen er gået i stykker, men hvor du ikke kan undvære den, så er der heldigvis en god mulighed for en hurtig løsning

Har du brug for akut reparation

Står du med en deadline eller blot noget arbejder  der skal udføres her og nu -  og er din Mac dit arbejdsredskab- så kan du være i en presset situation, hvis skærmen er gået eller der er behov for batteriskifte.

Heldigvis er der en mulighed for at få lavet Mac reparation af batteri eller skærm indenfor en time. Det gør de nemlig hos PC Service Center. Er den pågældende skærm eller batteri på lager, bliver dette skiftet indenfor en time. Denne 1-times service kan udføres i hele landet.

Stor erfaring og højt teknisk niveau 

Hos PC Service Center har de mere end 20 års erfaring med reparation af Mac. Så du ved at du får service fra folk med de rette kompetencer og det rigtige tekniske niveau, når du sender din Mac til reparation. Dette er en virksomhed med højt teknisk niveau, og deres anmeldelser på TrustPilot viser tydeligt at der er stor tilfredshed hos kunderne.

Bedste priser

Ud over at de har den rette ekspertise og det rette høje tekniske niveau hos PC Service Center, så tilbyder de også den bedste pris på reparation af din Mac. Du får faktisk prisgaranti. Det kan de tilbyde, da de får gode priser ved at købe reservedele hjem i store mængder ad gange. Det er baggrunden for, at der kan tilbydes reparation inden en time, og i øvrigt i fejlfri kvalitet.

Certificeret og med garanti

Hos PC Service Center er de certificeret i Mac reparationer. En række af deres teknikere har modtaget undervisning direkte fra Apple, og dermed fået den rette uddannelse til reparation af Mac og andre produkter fra Apple. Værkstedet har haft besøg af repræsentanter fra Apple og godkendt forholdene. Dermed er der også Apple garanti med reparationer, hvilket giver en yderligere tryghed i at benytte PC Service Center til Mac reparationer.

Behøver ikke tidsbestilling

Faktisk behøver du ikke engang bestille tid, hvis du skal have repareret din Mac inden for 1 time. Du kan benytte walk-in service, og blot møde op med din Mac under armen. Mac'en vil blive testet og fejlsøgt, så der hurtigt kan laves en plan for reparationen af din Mac.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye