Viborg Kommune

Kvindelandsholdet starter jagten på EM 2025 i Viborg

Del

Der er lagt op til fodboldfest på Viborg Stadion, når Kvindelandsholdet den 9. april kl. 18 møder Belgien. Det er holdets første kvalifikationskamp på vej mod EM 2025 og samtidig den sidste kamp med Viborg som hjemmebane.

Viborg Stadion lyste rødt og hvidt i vintermørket ved den seneste hjemmekamp i december 2023. / Foto: Per Kjærbye, fodboldbilleder.dk
Viborg Stadion lyste rødt og hvidt i vintermørket ved den seneste hjemmekamp i december 2023. / Foto: Per Kjærbye, fodboldbilleder.dk

Det danske kvindelandshold og deres fans har haft mange fantastiske oplevelser i Viborg gennem de seneste otte år, hvor Viborg har været hele Danmarks hjemmebane.

Viborg Kommunes borgmester, Ulrik Wilbek, glæder til endnu en god oplevelse og siger forud for kampen mod Belgien:
- Vi har haft et godt og udviklende samarbejde med DBU og det danske kvindelandshold – et samarbejde, der siden 2015 har sat både Kvindelandsholdet og Viborg på landkortet. Jeg kan kun opfordre til, at så mange fans som muligt møder op og hjælper med at give holdet en god start på EM-kvalifikationen, så vi sammen kan sende spillere og stab afsted fra Viborg med en fodboldfest.

Også landstræner Andrée Jeglertz håber på mange tilskuere i Viborg den 9. april:
- Vi glæder os til at spille på hjemmebane foran vores danske fans igen og mærke opbakningen. Kampen mod Belgien er meget vigtig i vores jagt på kvalifikation til EM 2025, så vi håber at se mange rød-hvide fans på lægterne i Viborg.

Fodboldfest i fanzonen og på lægterne

Pladsen foran Viborg Stadion bliver før landskampen omdannet til rød-hvid fanzone, hvor publikum kan varme op fra kl. 16.00 til 17.30. Fanzonen fyldes med mange sjove fodboldaktiviteter for hele familien, og landholdsmaskotten Emma Hu kommer selvfølgelig rundt og hilser på. Inde på stadion vil dampen blive holdt oppe med fanbattle, Kahoot-quiz og Emma Hu, der kaster slik og merchandise ud til publikum.

Viborg Kommunes projektleder på fodboldlandskampene, Pia Viller Arendt, er i fuld gang med at planlægge aktiviteterne og vil gerne benytte lejligheden til en hilsen og en tak:
- Der er virkelig mange, som har bidraget til det positive samarbejde omkring landskampene her i Viborg, og jeg vil gerne sige stor tak dem alle – særligt til alle de frivillige og klubberne, som hver gang har hjulpet med alt fra at guide fans til at feje konfetti.

Efter kampen er der som altid mulighed for autografer og fotos med de danske landsholdsspillere.

Åben træning 7. april

For fans, der gerne vil lidt tættere på deres idoler, bliver der mulighed for at følge Kvindelandsholdets åbne træning søndag den 7. april kl. 11.00-12.30 på Viborg Stadion. Også her tager spillerne sig tid til at skrive autografer og selfies med deres fans.


Informationer om presseaktiviteter opdateres løbende på dbu.dk/presse, hvor journalister og fotografer også kan søge om akkreditering. Deadline for at søge om akkreditering til landskampen i Viborg er onsdag den 3. april 2024.

Billetter til kampen kan hentes på billet.dbu.dk og relevant information om fanaktiviteter til kampen på 
fordanmark.dk

Nøgleord

Kontakter

Alexander Paaske, presseansvarlig for Kvindelandsholdet, DBU Brand, Marketing & Media

Tlf:42 73 44 00alpa@dbu.dk

Billeder

Viborg Stadion lyste rødt og hvidt i vintermørket ved den seneste hjemmekamp i december 2023. / Foto: Per Kjærbye, fodboldbilleder.dk
Viborg Stadion lyste rødt og hvidt i vintermørket ved den seneste hjemmekamp i december 2023. / Foto: Per Kjærbye, fodboldbilleder.dk
Download

Om Viborg Kommune

Viborg Kommune er med sine knap 100.000 indbyggere Danmarks tiende største kommune og med sine 1.474 km² den næststørste kommune målt på areal.

Følg pressemeddelelser fra Viborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye