Kendiskokken Casper Sobczyk udgiver airfryer-kogebog med 100 opskrifter i dag

Del

Den kendte kok Casper Sobczyk udgiver på sin fødselsdag, nu på fredag den 22. marts, sin anden kogebog. Denne gang er det danskernes appetit på og begejstring for airfryeren, der danner grundlag for den nye kogebog med hele 100 opskrifter.

Casper Sobczyk - kogebogen 100 airfryeropskrifter
Casper Sobczyk - kogebogen 100 airfryeropskrifter

Casper Sobczyk ser frem til at hjælpe danskerne med velsmagende opskrifter til airfryeren og i kogebogen 100 airfryeropskrifter kommer kokken omkring både morgenmad, desserter, pastaretter samt grise-, okse- og grønsagsretter.

- Jeg oplever danskernes store nysgerrighed på mulighederne, som en airfryer rummer. Gennem de seneste to år har jeg solgt rigtig mange af mine egne airfryers, og generelt møder jeg mange danskere, der er begejstrede for alle de muligheder, den rummer. Kogebogen er tænkt som en guide til de muligheder, der findes, og de smagsoplevelser, man kan sætte sammen på kryds og tværs, fortæller Casper Sobczyk og fortsætter:

-  Kogebogen og de 100 retter sikrer noget for enhver smag til enhver familie. Der er plads til, at man prøver sig frem. Uanset om du lige har fået en airfryer i julegave, eller har haft den i to år, er kogebogen noget for dig. Jeg er også glad for og stolt over, at den kommer så langt ud og allerede nu er købt ind i forretninger over hele landet, fortæller en stolt Casper Sobczyk.

Kogebogen rammer hylderne i supermarkeder, boghandlere og isenkram-butikker over hele landet i dag fredag den 22. marts.

Følg pressemeddelelser fra StoryBy

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra StoryBy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye