Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del
Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Kina

Andersen Global har yderligere styrket sin platform i Kina gennem en samarbejdsaftale med Zhonghua Huyin Certified Tax Agents Limited og Shanghai Zhonghua Enterprise Management Consulting Co. Ltd. (samlet kaldet Zhonghua) i Shanghai.

Zhonghua, der ledes af managing partner Mark Zhu, tilbyder både fuld service på skatteområdet og M&A-ydelser. Virksomhedens skatteydelser omfatter overholdelse af skatteregler, rådgivning, transfer pricing og international skat, mens M&A-ydelserne omfatter finansiel og skattemæssig due diligence, værdiansættelse og transaktionsrådgivning. Virksomhedens team arbejder ud fra kontoret i Shanghai og leverer skræddersyede løsninger til kunder, herunder nationale og internationale offentlige virksomheder, store statsejede virksomheder (SOE'er), virksomheder med udenlandske investorer (FIE'er) og privatejede virksomheder (POE'er).

"Vores firma udnytter sin omfattende viden om markedet til at give kunderne skræddersyede løsninger, der er bedst i sin klasse," siger Mark. "Samarbejdet med Andersen Global giver os en ideel mulighed for at udvide vores globale ressourcer og yderligere styrke vores konkurrencedygtighed på markedet."

Mark L. Vorsatz, global bestyrelsesformand og administrerende direktør for Andersen, fortæller: "Vores organisation fortsætter med at koncentrere vores ekspansionsindsats om dette vigtige marked, og tilføjelsen af Zhonghua bygger på vores eksisterende platform i regionen. Vi ser frem til samarbejdet med Mark og hans team af erfarne fagpersoner af højeste kaliber."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsvirksomheder, der består af specialister inden for skat, jura og værdiansættelse over hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC, har nu mere end 15.000 eksperter verden over og en tilstedeværelse på over 425 lokationer gennem sine medlems- og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240318362625/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye