Sydbank A/S

Sydbanks nye AI-motor revolutionerer markedet for mobilbanker

Del

Mandag d. 1. april går Sydbanks nye AI-værktøj BankPå, som bor i bankens mobilapp, i luften.

Sydbank

Flere og flere danskere bruger mobilen, når de skal overføre penge, betale regninger og tjekke deres konto.

Derfor har Sydbank – som den første bank i Danmark og måske verden – valgt at booste Mobilbanken med AI-værktøjet BankPå, der indeholder en række nye funktioner, som bliver lanceret mandag d. 1. april.

- Vi har udviklet en AI-supermotor. Intet mindre. Den kommer til at give genlyd hele vejen til Silicon Valley. Lanceringen viser, at Sydbank er med helt fremme i bussen, når det kommer til innovation og digital udvikling, siger områdedirektør Søren Hansen Reumert.

Her er et udvalg af de nye funktioner, som bliver tilgængelige i Sydbanks Mobilbank pr. 1. april 2024:

Offdag. Via ansigtsgenkendelse på telefonen bestemmer BankPå, om du kan logge ind i Mobilbanken eller ej. Et smil giver adgang, mens et trist ansigt bliver afvist. Privatøkonomi og dårligt humør er en farlig kombi.

Snooze. Sæt dine beskeder, notifikationer og andet kommunikation fra banken på pause, og skub dine bekymringer en uge ud i fremtiden. Gør dine økonomiske opgaver til et problem for dit fremtidige jeg.

Å synnejysk. Med denne funktion får du automatisk oversat al kommunikation fra banken fra rigsdansk til sønderjysk for at hylde Sydbanks sønderjyske ophav. Mojn do.

Kontakter

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye