Roskilde Universitet

Ny vicedirektør for RUC Økonomi og Campus

Del

René Niehues Birch tiltræder 1. april.

René Niehues Birch
René Niehues Birch

Som ny vicedirektør for RUC Økonomi og Campus får René Niehues Birch ansvar for at udvikle og sikre kvalitet og effektivitet i økonomi- og campusområdet på Roskilde Universitet.

René Niehues Birch har mange års erfaring med ledelse i staten og på universitetsområdet, og dermed får Roskilde Universitet en leder, som kan sikre økonomisk sammenhæng mellem forskning, uddannelse og innovation på tværs af universitetet.

René Niehues Birch kommer fra en stilling som afdelingschef i ATP.

Universitetsdirektør Henrik Zobbe ser frem til samarbejdet:

"Jeg er meget glad for, at René har sagt ja til jobbet. Jeg kender ham som en utrolig fagligt stærk profil og med en god og naturlig værdibaseret tilgang til ledelse og ledelsesrollen. Derudover har han stor erfaring med de problemstillinger, vi arbejder med nu og fremadrettet. Det bliver godt," siger direktør Henrik Zobbe.

René Niehues Birch har tidligere i sin karriere været økonomichef på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet - SCIENCE i godt ti år, og før det havde han flere stillinger i den nuværende Landbrugsstyrelse i Fødevareministeriet - heriblandt som budgetchef og regnskabschef.

”Jeg er utrolig glad for at få muligheden for at arbejde på RUC. Jeg er drevet af sammenhængen mellem kernefagligheden og administrationen på universitetsområdet. Det har jeg arbejdet indgående med, og jeg glæder mig til at arbejde mere med det på RUC,” siger René Niehues Birch.

René Niehues Birch er 48 år og har en kandidat i økonomi (cand.oecon.agro) fra Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole, der nu er en del af Københavns Universitet.

Kontakter

Pressetelefon (ml. 09.00 og 16.00 i hverdagene)

Tlf:2887 0027

Følg pressemeddelelser fra Roskilde Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Roskilde Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye