Hedensted Kommune

Mikkel Lindskov Petersen er ny direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune

Del

Mikkel Lindskov Petersen, der oprindeligt er uddannet arkitekt, har som først planchef og siden konstitueret direktør spillet en vigtig rolle i at realisere Hedensted Kommunes vækstambitioner de senere år. Fra 1. april 2024 overtager han posten som direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab og får dermed hovedansvaret for at drive en stor del af Hedensted Kommunes vækstdagsorden. 

Billede af Mikkel Lindskov Petersen, ny direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune. Med på billedet er Marianne Berthelsen, kommunaldirektør & Ole Vind, borgmester
Mikkel Lindskov Petersen (i midten) er ny direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune. Her i selskab med kommunaldirektør Marianne Berthelsen og borgmester Ole Vind.

De sidste par år har både befolkningstilvækst og boligbyggeri slået alle rekorder i Hedensted Kommune. Den udvikling får Mikkel Lindskov Petersen nu et endnu større ansvar for at fortsætte, som direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab.

Kommunaldirektør Marianne Berthelsen er begejstret for, at Mikkel Lindskov Petersen har sagt ja til jobbet:

- Med Mikkel Lindskov Petersen får vi en ekstremt dynamisk, kompetent og også vellidt direktør ind. Mikkel har vist, at han kan skabe rigtig gode resultater og få det bedste ud af alle vores dygtige medarbejdere. Det skal han fortsætte med nu, men i en anden og mere overordnet rolle. Det er jeg sikker på bliver godt. Både for Hedensted Kommune og ikke mindst de mange eksisterende og nye borgere, virksomheder og investorer, som løbende vælger os til.

Mikkel Lindskov Petersen har været konstitueret på posten i et halvt års tid, så han har en god idé om, hvad han går ind til. Han ser frem til at fortsætte og styrke arbejdet med at skabe vækst, udvikling og gode rammer for borgerne i Hedensted Kommune:

- Hedensted Kommune er i gang med en fantastisk rejse. Vores byer og lokalsamfund udvikler sig godt, kultur- og fritidslivet er mangfoldigt, vi rykker på klimaområdet, og vi har en række store projekter i gang. Blandt andet i Juelsminde, men også flere andre steder i kommunen, hvor potentialet er meget stort.

- Vi er også som organisation rigtig godt på vej med at tilpasse os den måde med smidige processer og forpligtende fællesskaber, Kommunalbestyrelsen gerne vil, at vi arbejder på – samtidig med vi holder fast i alt det gode i den Hedenstedske ånd. Begge dele ser jeg rigtig meget frem til at skulle forløse sammen med alle de gode og dedikerede medarbejdere i Vækst, Teknik & Fællesskab og sammen med alle andre samarbejdspartnere, som deler vores ambition om at udvikle Hedensted Kommune.

FAKTA:

 • Som direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab får Mikkel Lindskov Petersen det overordnede ansvar for fire afdelinger:

  • Klima, Miljø & Byg
  • Kultur, Vækst & Udvikling
  • Plan & Stab
  • Vej, Ejendom & Drift

 • Der var 14 ansøgere til stillingen.

Blå bog: 

 • Mikkel Lindskov Petersen er uddannet arkitekt og har blandt andet også taget en master i offentlig ledelse.

 • Har stor arbejdserfaring med især plan- og udviklingsområdet i kommunalt regi. Siden slutningen af 2023 har han været konstitueret i stillingen som direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune. I starten af 2022 blev ansat som chef for Plan & Stab i Hedensted Kommune og har tidligere bestredet en lignende stilling i Skanderborg Kommune i en årrække.

 • I sin fritid har Mikkel Lindskov Petersen været engageret i især foreningslivet, hvor fodbold er en stor interesse, som er blevet kombineret med både træner- og bestyrelsesarbejde. Derudover er han generelt bare rigtig nysgerrig på, hvordan samfund, by og landskabet fungerer.

 • Mikkel Lindskov Petersen har tre børn og bor i Mårslet syd for Aarhus.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Det Kreative Gartneri i Stouby vinder Hedensted Erhvervs detailpris10.6.2024 08:36:23 CEST | Pressemeddelelse

En flot butik, uovertruffen service og et inspirerende øje for genbrug. Lovordene og rosen til Lærke Dahlgaard Pedersen og Det Kreative Gartneri er overvældende. Samtidig har hun formået at skabe en blomstrende forretning i Stouby, hvor hun har pustet nyt liv i byens gamle planteskole, som ellers har været lukket en årrække. Derfor vinder hun årets detailpris foran seks andre, stærke kandidater.

Sådan bliver du klar til Europa-Parlamentsvalget i Hedensted Kommune30.5.2024 10:39:42 CEST | Pressemeddelelse

Søndag den 9. juni skal danskerne til stemmeurnerne. Det gælder også i Hedensted Kommune, hvor nogle borgere skal stemme et andet sted, end de er vant til. I alt fem valgsteder er blevet slået sammen med andre, mens også valgsteder er flyttet lokalt – til haller eller kommunale bygninger. Hvor den enkelte borger præcist skal stemme, kan både ses på valgkortet eller via kommunernes chatbot Muni på kommunens hjemmeside.

Efter tilsagn om millioninvesteringer: Butiksvinduerne fyldes med rekordfart i Juelsminde17.5.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere og flere butikker og restauranter åbner i øjeblikket i den lille østjyske havneby Juelsminde, der oplever stor interesse fra både erhvervsdrivende, gæster og investorer. Den forestående sommersæson og spændende udviklingsperspektiver i havne- og midtbyområdet lokker nu betydelige investeringer og gæster til byen, som er kendt for sine sandstrande og maritime miljø.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye