Cabi

Cabi styrker sygefraværsteamet med ny konsulent

Del

Videnshuset Cabi har netop budt Lone Slothuus Nordsof velkommen som konsulent i trivsels- og sygefraværsteamet. Hun skal fremover hjælpe virksomheder med at forebygge og håndtere sygefravær og se udviklingsmuligheder inden for trivselsarbejdet.

Lone Slothuus Nordsof er ny konsulent i videnshuset Cabi.
Lone Slothuus Nordsof er ny konsulent i videnshuset Cabi. Foto af videnshuset Cabi.

Når virksomhedens medarbejdere trives og sygefraværet holdes på et absolut minimum, kan det som regel aflæses direkte på bundlinjen. Derfor henvender flere og flere virksomheder sig til videnshuset Cabi for at få hjælp og sparring til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø.

For at styrke det arbejde har Cabi netop ansat 40-årige Lone Slothuus Nordsof som konsulent. Med flere års erfaring inden for forebyggelse og håndtering af sygefravær skal hun hjælpe virksomheder, primært offentlige, med at identificere udfordringer og udvikle god trivsel, praksisnære værktøjer og processer fra strategi til implementering.

Lone kan trække på en bred erfaring fra forskellige roller i både offentlige og private organisationer, hvor hun i mere end 15 år har haft forskellige tværorganisatoriske roller inden for HR og arbejdsmiljø.

De seneste fire år har hun været ansat på en statslig uddannelsesinstitution, hvor hun løftede opgaver som HR-udviklingskonsulent og teamleder. Her har hun haft et særligt fokus på trivsel, onboarding, ledelsesudvikling, intern kommunikation, APV og trivselsundersøgelser, analyse af personalenøgletal samt udvikling og afvikling af temadage for ledergruppen, samarbejds- og arbejdsmiljøorganisationen.   

Lone Slothuus Nordsof har en BA Scient i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra University College Sjælland og har efterfølgende taget flere enkeltfag og kurser i projektledelse og facilitering.

Lone bor til daglig i Odense med sin mand og to piger på henholdsvis 12 og 15 år. Hun bliver budt velkommen i det landsdækkende videnshus Cabi med hovedsæde i Aarhus, hvor hun bliver kollega til 35 konsulenter og specialister.

Nøgleord

Billeder

Lone Slothuus Nordsof er ny konsulent i videnshuset Cabi.
Lone Slothuus Nordsof er ny konsulent i videnshuset Cabi.
Download

Om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus, som arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for alle, der ønsker at fremme:

  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Hvert år siden 2002 har Cabi også uddelt CSR People Prize til socialt ansvarlige virksomheder. 

Udsatte unge, S'et i ESG og trivsel

Cabi bidrager til at udvikle den danske beskæftigelsesindsats, og vores mål er, at endnu flere virksomheder tager socialt ansvar. Derfor stiller vi os til rådighed for at formidle gode erfaringer, eksempler, tal og metoder til pressen for at nuancere og øge den offentlige debat om det rummelige arbejdsmarked.
Det er fx inden for temaer som: 

Følg pressemeddelelser fra Cabi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cabi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye