Trelleborg

Rundt om Vikingernes runer på Trelleborg i påsken

Del

Leder du efter en sjov og anderledes oplevelse til dig og din familie i påsken i år? Besøg Vikingeborgen Trelleborg og tag på en spændende rejse tilbage til vikingetiden. I år vil påskeaktiviteterne have fokus på fortællingen om vikingernes runer

Vikingeaktiviteter for hele familien
Årets påsketema, "Rundt om Runer", inviterer dig til at udforske historien bag vikingernes runer, futharken. Trelleborg holder åbent fra tirsdag den 26. marts til søndag den 31. marts kl. 10 - 16. Fra klokken 11 - 16 vil vikingelandsbyen "Slagløse" være ramme om sjove vikingeaktiviteter. Tag med på en spændende runejagt, rist dit eget navn med runer, lav dit helt eget rune-armbånd, støb en runeamulet, prøv bueskydning eller dyk ned i vikingernes farverige verden ved at male på skjolde og sværd. Til aktiviteterne i vikingelandsbyen kan der købes aktivitetsmønter i museumsbutikken. Det er gratis at deltage i krigertræning, leg i UDGAARD, rundvisning og runejagten.

Udforsk den nyrenoverede krigerudstilling
Som en del af vores nye sæson åbner vi dørene for nye spændende tiltag i Trelleborgs krigerudstilling, hvor museet har genbrugt elementer fra Nationalmuseets store udstilling 'Togtet'. Du kan dykke ned i vikingernes liv og færden, prøve helt nye touchskærme, se på finde modeller eller opleve Slaget om Trelleborg gennem vores VR-briller.

Foredrag om Vikinger i kamp
Søndag den 31. marts klokken 12.15 - 13.00 er der et gratis foredrag i museets café om Vikinger i kamp med Trelleborgs Ph.d.-stipendiat, Gustav Hejlesen Solberg. 

Hop ind i tidsmaskinen og oplev vikingetiden på Trelleborg i påskeferien. For mere information om aktiviteterne i påskeferien på Vikingeborgen Trelleborg kan du besøge vores hjemmeside på www.vikingeborgen-trelleborg.dk eller vores Facebook side

Vi ses på Vikingeborgen Trelleborg!

Påskeprogram 2024
11.00 - 11.30: Mød en Viking. Hør' om vikingernes verden og se de gamle, orginale genstande
11.00 - 15.00: Aktiviteter i vikingelandsbyen (køb aktivitetsmønter i museumsbutikken)
11.00 - 15.00: Udgaard - gratis udendørs legeaktiviteter
12.00 - 12.45: Krigertræning for børn (gratis)
13.00 - 14.00: Gratis rundvinsing på dansk (og engelsk ved behov)
14.00 - 15.00: Bueskydning (1 aktivitetsmønt)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg er bygget af Harald Blåtand i år 980. Ringborgen ligger vest for Slagelse og er i dag et levende museum med undervisning, aktiviteter og events, som f.eks. sommerens vikingefestival.

Følg pressemeddelelser fra Trelleborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Trelleborg

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye