Viborg Bibliotekerne

Anmelderroste "KOM VI LØBER" gæster Skakbrættet med koncert og artisttalk

Del

Tirsdag den 23. april kan du få en anderledes musikalsk oplevelse på Hovedbiblioteket i Viborg. Har får vi nemlig besøg af danske KOM VI LØBER, som er et af de nyere stjerneskud på den danske musikscene.

I front står musiker og sangskriver Lone Slot Nielsen og sammen med sin makker tager hun dig med nærvær og nysgerrighed ind i musikalsk univers af indierock og electro. Her møder du stærke tekster, drømmende lydflader og knitrende skarpe guitarer, som giver stof til eftertanke og efterlader en intens følelse af både alvor og håb.

I forlængelse af koncerten giver sang-smeden bag dette musikalske solo-projekt, Lone Slot Nielsen, en ærlig artisttalk om sin musikalske og litterære inspiration.

KOM VI LØBER får meget flotte anmeldelser og tilbagemeldinger fra publikum og musikanmeldere, og siden debutpladen ’Sct Hans’, 2019, har KOM VI LØBER spillet live til koncerter og festivaler landet over.

Nummeret ’hendes ansigt’ fra samme debutplade blev det mest spillede i P6 Beat i ’21, og det blev hen over sommeren et regulært radiohit. Året efter optrådte bandet live i DR Koncerthuset i P6 Live Beatet, og i ’22 startede KOM VI LØBER en support tour for Katinka Band. I ’22 kom så opfølgeren ’Parafrase’, som er skabt på baggrund af et call and respons mellem forskellige litterære værker og Lone Slot Nielsens egen digtning og musikalske univers.

Blødende sanseindtryk og refleksioner over forgængelighed og foranderlighed går i svingninger med knastørre hverdagserfaringer. Igangsat af mødet med ord af Jørgen Leth, Dorthe Nors, Anne Carson, Frøydis Sollid Simonsen, for blot at nævne nogle.

Vær med til en spændende musikalsk aften, når KOM VI LØBER tager dig med på en rejse ind i musikkens og tekstens både store vidder og små kringelkroge.

Entre: 75 kr. + gebyr/unge under 25: 50 kr. + gebyr.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vestervang Kirke.

KOM VI LØBER - pressefoto

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye